Piatra naturala – materialul care devine tot mai frumos odata cu trecerea timpului

Teama legata de faptul ca piatra naturala montata se poate deteriora este complet inutila. Desigur, montajul si intretinerea corespunzatoare sunt importante dar, spre deosebire de orice alt material folosit in amenajarile interioare si exterioare, piatra este singura care nu se dezintegreaza, din contra, devine din ce in ce mai frumoasa odata cu trecerea anilor de utilizare.

????????????????????????????????????

Prin trecerea timpului, peste piatra se aseaza o pelicula (ca o pata de lumina) pe care noi, cei din domeniu, o numim “patina timpului”. Aceasta patina a timpului ajuta la intretinerea pietrei deoarece nu lasa mizeria sa mai patrunda in ea. In cazul in care piatra s-a patat, din diferite cauze, cu diferite substante (rugina, ulei, cafea, etc), pentru toate acestea exista solutii de curatare.

Tinem sa precizam ca, asemenea unui om care se naste cu semne particulare si la care, odata cu trecerea anilor, apari riduri si pistrui, motive ce fac acea persoana sa fie diferita si speciala, si piatra are asemenea caracteristici in componenta ei, cum ar fi pete, fisuri, scoici, melci, fosile, etc. Toate acestea nu fac altceva decat sa adauge pietrei un caracter si o reflectie unice in viata.

Suprafetele palcate cu piatra naturala sunt o investitie foarte profitabila raportand pretul la calitate, frumusete si durabilitate. Piatra este un produs natural care, prin simpla ingrijire si intretinere, isi pastreaza frumusetea de-a lungul anilor. Ce este mai frumos decat reflectia frumusetii anilor prin piatra naturala?

Portofoliu lucrari reprezentative realizate de GABI MONTAJ MARMURA SI GRANIT:

  • “SKY TOWER” Bucuresti : cea mai inalta cladire de birouri din Romania (P+37) – furnizare si montaj pardoseala la exterior
  • “PROMENADA MALL” Bucuresti – furnizare si montaj pardoseala la exterior
  • “Fabrica de pufuleti PHOENIXY “ DN1 Baicoi(Prahova): fabrica si sediu de birouri – furnizare si montaj pardoseala, trepte si glafuri la interior si exterior
  • “Centru commercial WINMARKT SHOPPING CENTER” Piatra Neamt – furnizare si montaj pardoseala, trepte si glafuri
  • “Sediu de birouri JTI” Bucuresti – furnizare si montaj pardoseala si trepte din marmura
  • “Complex de locuinte Avantgarden” Brasov – furnizare granit pentru trepte, contratrepte, pardoseala, plinta, glafuri

S.C. GABI MONTAJ MARMURA SI GRANIT S.R.L. are ca principal obiect de activitate taierea, fasonarea si finisarea pietrei, dar se ocupa in mod frecvent si de montarea pietrei naturale, oferind servicii specializate de taiere, prelucrare, montaj cu finisaje pentru roci ornamentale precum marmura, granit, travertin, calcar, onyx si gresie, in sistem clasic si ventilat, intocmind stereotomii si venind cu solutii de design atat la interior cat si la exterior.

Printre serviciile de montaj oferite de Gabi Montaj Marmura si Granit atat pentru amenajari interioare, cat si exterioare, enumeram placari pardoseli cu gresie, placari vertical cu gresie, placari scari cu gresie, placari pardoseli cu placi de marmura sau granit, placari vertical cu placi de marmura sau granit, placari scari cu placi de marmura sau granit. La cererea clientilor, sunt oferite intotdeauna solutii si pentru situatiile speciale.

Solicita AICI mai multe informatii!