Inspira-te din Catalogul Elis Pavaje 2017 – 2018 pentru amenajari exterioare spectaculoase!

București. 18.10.2017. Am lansat Catalogul de idei și produse 2017 – 2018, o apariție ce se remarcă prin calitatea design-ului și a tiparului, astfel încât poate concura cu succes cu o revistă premium din categoria Home & Deco. 

“Ne-am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clienților noștri cu un catalog elegant și modern de prezentare a produselor Elis Pavaje. Vrem să le oferim cititorilor o lectură reconfortantă și inspirațională, astfel încât să îi ajutăm să găsească produsele optime  pentru o amenajare exterioară spectaculoasă și unitară.” a declarat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje. Catalogul, valabil pentru perioada 2017 – 2018, este îmbogățit cu produse noi față de ediția precedentă, dintre care, ca produse inedite, se remarcă kiturile pentru grădină și poate fi vizualizat aici.

“Clienții noștri își doresc calitate și estetică deosebită, astfel încât, din ce în ce mai mulți, aleg produse premium, în culori rafinate. De aceea, în 2017 am lansat preponderent modele  premium de pavele, de mari dimensiuni sau mix de dimensiuni, care se înscriu în tendințele de amenajări exterioare la nivel mondial”, a completat Bianka Dobre.

Catalogul se remarcă prin numărul mare de fotografii cu lucrări de amenajare în stiluri arhitecturale diferite, realizate la clienții Elis Pavaje. “Este o bucurie și totodată o onoare pentru noi atunci când primim mesaje de mulțumire din partea clienților, însoțite de imagini cu noul spațiu. Uneori, suntem și noi surprinși de creativitatea și originalitatea amenajărilor și apelăm la fotografi pentru a putea folosi ideile că surse de inspirație” a subliniat Bianka Dobre.

Portofoliul de produse Elis Pavaje cuprinde pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, elemente de canalizare, rigole, blocheți, bolțari, produse pentru grădină realizate din beton vibropresat.

Elis Pavaje face parte din grupul de firme Elis, deținute de familia Goța, în localitatea Petrești, jud. Alba. Pe lângă cele 3 fabrici de pavele și produse prefabricate din beton, care activează sub denumirea Elis Pavaje, din grup face parte și  Elis Agregate, companie înființată în 2003, care furnizează din balastieră și carieră proprii, materii prime de calitate certificată pentru producția Elis Pavaje, cât și pentru vânzare. Cifră de afaceri a grupului, pe anul 2016 a fost de 182,4 milioane lei.

Despre Elis Pavaje

Înfiinţată în 1991, în Petresti, judetul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanța și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are trei unităţi de producţie, cea mai recenta fiind fabrica din Moldova de la Secuienii Noi, si asigura un volum total de cca 15.000mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii, de la fabricile companiei. Pentru detalii, consultaţi www.elis.ro.

Pentru mai multe informaţii: Ana Munteanu, 0752061859,  anamunteanu@elis.ro