Top 3 motive pentru care placile si dalele din vinyl sunt solutia ideala pentru amenajari

Placile si dalele de lux din Vinyl – LVT sunt solutia ideala pentru multiple amenajari! Fie ca este vorba de amenajarile rezidentiale, amenajari de birouri sau camere de hotel, exista colectia potrivita, in functie de necesitatile spatiului.

Datorita avantajelor oferite, acest tip de pardoseala reprezinta o alternativa revolutionara la pardoselile clasice.

Solicita o oferta de pret pentru placi si dale de lux din Vinyl marca Sonerg!

Specialistii de la Sonerg ne prezinta top 3 motive pentru care placile si dalele din vinyl sunt solutia ideala pentru multiple amenajari:

1. Aspectul foarte realistic si original al pardoselii. Pentru a raspunde exigentelor legate de design, exista o varietate de coduri de culoare pentru fiecare colectie. In functie de spatiul unde se doreste integrarea acestui tip de pardoseala, exista doua variante disponibile de dimensiuni/format si doua variante design:

  • Placi/ Plank-uri cu aspect realistic de lemn in esenta sa – noduri, crapaturi, imbinari, patina timpului;
  • Dale cu aspect realistic mineral –  marmura, travertin, piatra.

2. Trei variante de montaj. In functie de caracteristicile tehnice ale amenajarii, se va alege varianta potrivita:

  • Lipire permanenta cu adeziv acrilic pe stratul suport;
  • Lipire nepermanenta cu adeziv fixator;
  • Montaj flotant, fara lipire pe stratul suport.

3. Imunitate la apa si la umiditate. Datorita acestei caracteristici, placile si dalele se pot monta inclusiv in spatiile umede.

Curatarea si intretinerea acestui tip de pardoseala nu reprezinta o problema! Placile si dalele se intretin si se curate usor si rapid. Nu sunt necesare produse speciale pentru curatare.

Daca doresti mai multe informatii despre placile si dalele de lux din Vinyl – LVT sau o oferta personalizata, te invitam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii de la Sonerg: