3 motive pentru care trebuie neaparat sa vizitezi showroom-ul Piatra Design in acest final de an!

Ce conteaza cel mai mult pentru tine atunci cand cumperi piatra naturala: Diversitatea produselor oferite? Calitatea lor? Conditiile si timpul de livrare? Pretul corect? Fie ca ai nevoie de piatra naturala pentru placari exterioare si interioare, amenajarea sau dotarea bucatariilor sau a bailor si indiferent de criteriile care conteaza cel mai mult pentru tine in alegerile pe care le faci, o vizita  la showroom-ul Piatra Design te va surprinde in mod placut din cel putin 3 motive:

  • Promotiile si lichidarile de stoc pregatite pentru acest final de an (valabile pana pe 23 decembrie in limita stocului disponibil): preturi promotionale la granit, borduri si pavele din granit + cea mai mare promotie a anului, care cuprinde peste 200 de produse din travertin
  • Gama foarte larga de produse: travertin, marmura, granit, calcar, onix, bazalt, mozaic piatra, mozaic sticla, art mozaic, andezit, cazi si cadite, lavoare si chiuvete, ărofile si plinte, piatra compozita, caramida, piatra peisagistica, medalioane si borduri, borduri pavaje cubice, semineuri, adezivi, chit, solutie impermeabila
  • Livrarea produselor asigurata la nivel national in doar 48 de ore (oferta valabila in functie de zona si valoarea de achizitie)

Piatra Design este importator si distribuitor de piatra naturala, produsele noastre fiind disponibile spre vizualizare in format electronic, aici, dar si in showroom-ul nostru din Constanta, iar din 1 aprilie si in Bucuresti. Pentru orice proiecte de constructie in piatra naturala sau daca va aflati in cautarea unor idei de proiecte si design, va asteptam cu cordialitate la reprezentanta, unde angajatii nostri va stau la dispozitie. Noi transformam orice proiect intr-o placere si intr-o investitie profitabila si de durata.

„Aducem calitate in viata dumneavoastra…de 8 ani.”