Romania este reprezentata la cea mai importanta expozitie internationala dedicata prelucrarii pietrei, 27-30 septembrie, in Verona, Italia

Solicită o invitație gratuită la MARMOMACC 2017 – ÎN VERONA, ITALIA!

MACROMACC 2017, cea mai importantă expoziție internațională dedicată prelucrării pietrei, va avea loc în perioada 27-30 septembrie, în Verona, Italia, iar România va fi reprezentată la acest eveniment de prestigiu de unul dintre cei mai importanți furnizori de utilaje folosite în industria pietrei: brandul Spargepiatra.ro.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație, iar aceasta poate fi obținută GRATUIT prin confirmarea prezenței pe adresa office@spargepiatra.ro (date necesare: numele și prenumele + e-mailul fiecărui participant). Biletele sunt limitate și vor fi personalizate. La expoziție va fi prezentă și vă va întâmpina doamna Elena-Daniela Sgondea, directorul general al Poema S.R.L., firma care operează sub brandul Spargepiatra.ro.

Haideți să ne vedem în Verona la MARMOMACC din 27 în 30 septembrie, pavilion 2 standurile A2 si B3!

Sub sloganul “Mai tari ca piatra!” compania POEMA SRL de peste 14 ani, este unic importator si distribuitor în România a tehnologiei performanţe de avangardă ale celor mai importanţi producători italieni de maşini şi utilaje pentru, patru mari categorii industriale, acumulând expertiză în domeniile concasare, manipulare, despicare, şi reciclare.

Poema este unic importator și distribuitor în România al celor mai importanți producători italieni de utilaje pentru exploatarea rocilor – CRIFI (instalații de spargere și sortare a pietrei), MEC (echipamentelor de spart și despicat piatra, sisteme complet integrate și linii automate), VERDELLI (echipamente mecanice, hidraulice, electro-hidraulice si automate pentru demolare, recuperare, manipulare si ridicare) și KOMPLET (concasoare si sortatoare mobile de talie mică).

Mai multe informaţii despre utilajele pe care le comercializează, precum şi despre activitatea Spargepiatra.ro & Despicambetoane.ro, cu toate resorturile actuale şi în dezvoltare, pot fi aflate şi de pe site-urile dedicate: www.spargepiatra.rowww.despicambetoane.rowww.traduceretehnica.ro