Cum sa-ti amenajezi locuinta ca un designer profesionist? 5 sfaturi pentru alegerea pardoselii de la Milucon

Fiecare incapere a locuintei trebuie amenajata in concordanta cu specificul functiilor pe care le indeplineste, iar pardoseala nu face exceptie. Pe langa partea practica, orice sistem de pardoseala destinat segmentului rezidential are rolul de a personaliza spatiile de locuit, imbinand aspectul inovator cu rezistenta la impact, confort, igiena si duritate.

Milucon este una dintre companiile care dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea unor lucrari de profil de inalta calitate si asigura servicii tehnice profesionale, adaptate celor mai exigente cerinte.

Datorita experientei de peste un deceniu, aceasta companie reuseste sa implementeze solutii tehnologice durabile pentru numeroase proiecte rezidentiale, indiferent ca este vorba de lucrari care necesita refacere completa sau integrala.

Asadar, datorita competentelor profesionale acumulate in toti anii de activitate, Milucon va asigura cateva sfaturi despre alegerea sistemului de pardoseala corespunzator locuintei dvs:

  1. Pardoseli alese in functie de tipul incaperii

In primul rand, pentru a face o alegere corecta, trebuie sa tineti cont de nivelul de trafic din fiecare incapere. Astfel, pardoselile calde sunt recomandate pentru dormitoare, camere de zi sau orice alta incepere in care petreceti mai mult timp si doriti o senzatie de confort, in timp ce pardoselile reci sunt utilizate cu precadere in bai, bucatarii, holuri, coridoare si alte incaperi in care exista umiditate mare.

  1. Incaperi amenajate original cu pardoseli decorative

Pardoseala din rasini epoxidice sau poliuretanice reprezinta cea mai performanta solutie tehnica contemporana in materie de amenajari interioare si se remarca printr-o serie de caracteristici deosebite atat functional, cat si estetic.

Acest tip de pardoseala este disponibila in variante numeroase de finisare si poate fi personalizata cu ajutorul fotografiilor, combinatiilor cromatice diverse, imagini tridimensionale, figuri geometrice si multe alte tipuri de design.

Din punct de vedere tehnic, acestea au o rezistenta sporita la acizi si alte substante chimice, impact sau zgariere, au o structura flexibila si elastica si sunt foarte usor de curata si intretinut.

  1. Pardoseli flotante pentru mascarea instalatiilor inestetice

Pentru incaperile in care exista diverse componente ale instalatiilor precum tevi, cabluri, tubulaturi etc., pardoselile flotante reprezinta cea mai inteligenta si eleganta metoda de a le ascunde.

Acestea presupun montarea unor structuri de otel peste stratul suport, iar ulterior sunt aplicate placi din lemn, care imita perfect parchetul. Acolo unde se doreste, pardoseala poate fi acoperita cu mocheta sau covoare.

  1. Pardoseli din lemn pentru interioare elegante

Parchetul masiv sau cel laminat reprezinta solutia ideala pentru acoperirea unor suprafete cu proprietati termice deosebite. Spre deosebire de alte materiale, lemnul este o materie prima naturala, care scoate din anonimat orice incapere datorita noilor tehnologii prin care se poate personaliza.

Rezistent, elegant si disponibil intr-o varietate de nuante, parchetul iti transforma locuinta intr-un camin confortabil si primitor.

  1. Pardoseli acoperite cu mocheta pentru un camin protector si calduros

Mocheta este usor de fixat pe toata suprafata pardoselii si asigura incaperilor un aspect ingrijit, confort termic ridicat, dar mai ales un sentiment placut la pasire. Aceasta este ideala pentru living, camera copilului sau dormitor si are o rezistenta mare la trafic si uzura. In plus, mocheta este disponibila intr-o gama variata de culori, imprimeuri si decoruri moderne.

Sisteme de pardoseala unice pentru locuinta – Servicii profesionale Milucon

Pardoselile montate de compania Milucon indeplinesc toate cerintele functionale specifice fiecarui tip de sistem, astfel ca sunt rezistente la uzura, prezinta impermeabilitate la apa si vapori de apa, au proprietati antiderapante, sunt rezistente in timp si desigur, indeplinesc cele mai inalte standarde estetice si de design.

Milucon.ro – Date de contact

Adresa: Strada Drumul Taberei numarul 87A, Bucuresti

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049