Marmura Sunny Dream French Pattern: finisaj antichizat, textura mata si aspect invechit

6700c18a-4f39-4011-a0ec-a00bca494c5d

Nu asteptati trecerea anilor pentru a obtine suprafata uzata, cu aspect invechit, pe care o cautati. Acest lucru este posibil instantaneu cu ajutorul marmurei Sunny Dream Light French Pattern Set.

Marmura Sunny Dream French Pattern Brushed 3cm
Pret: 98,00 Lei mp.

 

 

Caracteristici:
Marmura Sunny Dream Light French Pattern Set pastreaza finisajul antichizat si textura mata, cu aspect invechit, fiind calibrata pe patru dimensiuni diferite cu grosimea de 3 cm.

Utilitate:
Mai groasa decat celelalte produse din aceasta gama, marmura Sunny Dream Light French Pattern este destinata placarii spatiilor exterioare din proximitatea casei, piscinei sau teraselor, dar si a treptelor sau aleilor. Disponibila in mai multe dimensiuni, acest model permite o mare libertate in design si imblanzeste simetria conservatoare prin forme unice.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota:
Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Piatra este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

e02e98f7-253e-4d38-bb8d-cf6a1d89f8f1Culoare: Beige / Crem
Utilizare: Trafic Scazut (Alei Pietonale) / Universal (Interior/Exterior) / Universal (Vertical/Orizontal)
Ambalare: 15.84
Greutate MP: 50 kg/mp
Cantitea minima de comanda: 0.72

Transport:
Punere in opera (montaj profesional) si livrare: Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala – oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. Pentru montaj pe teritoriul Romaniei si Uniunii Europene va rugam faceti cerere de oferta. De asemenea va stam la dispozitie cu transport exclusiv sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa – express sau programat. Atat montajul cat si transportul sunt servicii express pentru fidelizarea clientiilor nostrii.

Adeziv Recomandat: Weber MarmoPlus 25kg (1sac=4mp)

Impermeabilizare: LTP MATTSTONE 1L – 10mp (LTP Mattstone este cel mai puternic impermeabilizant de pe piata fiind foarte concentrat, plus solutia va ramane in piatra tratata aprox 15ani, pentru a ramane piatra protejata perfect este recomandat la 2 ani sa se aplice 1strat) Solutia se aplica fie pensulat fie aplicat cu pistolul.

Intretinere Zilnica: LTP WaxWash 1L – aprox 700mp (va sunt necesare urmatoarele – galeata,mop,apa)

logoPIATRAONLINE.RO cel mai cunoscut site destinat finisajelor cu piatra naturala, marmura, granit, travertin si elemente decorative (jardiniere, fantani arteziene, statui exterioare, gratare gradina, etc) Site-ul piatraonline.ro este o marca Rock Star Construct avand la baza stocuri mari de marfa cu livrare 24h oriunde in tara indiferent de cantitate. Preturile produselor afisate sunt FARA TVA.

Produse comercializate:
piatra naturala, marmura, travertin, granit, ardezie, pavaje exterioare, piatra cubica, borduri, gratare gradina, elemente decorativa (jardiniere, ghivece, fantani arteziene, statui, coloane, etc).

Contact Showroom PIATRAONLINE:
Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1
Telefon 021 9907, 021 350 1494
E-mail: office@piatraonline.ro
Persoana contact:  Mariana Bradescu

Se utilizeaza in special pentru lipirea placilor de marmura, marmura compozita, granit, piatra naturala de culoare deschisa, placilor de gresie si faianta cu absorbtie normala ...