Pardoselile si dotarile care aduc valoare unui spatiu

Gandindu-ne la spatiile comerciale, cladirile publice sau spatiile office, ne lovim de cateva probleme care trebuie neaparat adresate. Conform unui studiu, 80% dintre angajati considera problemele de sanatate legate de locul de munca drept una dintre cele mai presante probleme din ultimul deceniu.

Tocmai din acest motiv marile companii au decis sa isi concentreze atentia pe bunastarea angajatilor, iar acest lucru s-a tradus printr-o crestere semnificativa in cererea de cladiri cu certificare verde BREEAM sau LEED. Deloc surprinzator, cele mai inovative idei vin din discutiile cu angajatii, insa o deosebita importanta o au alegerea dotarilor si materialelor cu care se construieste si amenajeaza cladirile comerciale sau de birouri.


Pardoseli naturale cu grad ridicat de rezistenta
Din cauza traficului intens din spatiile comerciale si spatiile office, alegerea tipului de pardoseala trebuie sa aiba in vedere gradul de rezistenta dar sa asigure in acelasi timp un aspect placut. Iar piatra naturala exploatata chiar in Romania se poate numara printre cele mai bune alegeri.

Mobilier premium
Pentru ca in cladirile publice si spatiile office confortul angajatilor joaca un rol important in ceea ce priveste productivitatea, mobilierul de birou si scaunele ergonomice premium sunt o investitie care, pe termen lung, isi vor dovedi rentabilitatea.

Cauti pardoseli? Solicita oferte competitive pentru produsele de care ai nevoie direct prin Arhispec!
Oferi pardoseli? Afla aici santierele care au nevoie de ele!