Black Friday inedit: pe 20 noiembrie iti iei piatra naturala pentru pardoseala! Preturi reduse cu pana la -90% !

Black Friday inedit: pe 20 noiembrie iti iei piatra naturala pentru pardoseala! Preturi reduse cu pana la -90% !

Pe 20 noiembrie, ai o ocazie unica: iti iei piatra naturala (travertin sau marmura) pentru pardoseala, la preturi extra-reduse! Campania de Black Friday, organizata de PiatraOnline.ro, iti pune la dispozitie 50 de produse din cele mai populare categorii de placi (marmura, travertin, ardezie flexibila, mozaicuri de piatra naturala, accesorii si intretinere), 12 000 de metri patrati de piatra naturala pe stoc si reduceri de pana la -90%!

De ce e piatra naturala un material excelent pentru pardoseli?

Bun conductor termic

Daca planuiesti sa iti pui un sistem de incalzire in pardoseala, probabil stii déjà ca piatra naturala este un bun conductor al caldurii. Asta inseamna ca densitatea placii are calitatea de a pastra caldura, rezultand, pe termen lung, economii la incalzire.

Daca vrei sa prinzi reducerile de Black Friday la piatra naturala, inscrie-te pe pagina campaniei!

pardoseala living travertin polisat piatraonline

Pardoseala travertin, placa in finisaj polisat

Extra rezistent

Piatra naturala are cea mai mare rezistenta din variantele de pe piata – asta inseamna ca in 4-5 ani, nu va mai trebui sa dedici un nou buget inlocuirii placilor (achizitie noi placi, scoaterea celor vechi, montajul placilor noi, etc.), cum se intampla in cazul gresiei, de exemplu.  Mai mult, placa de piatra naturala (fie ea marmura, travertin sau ardezie) poate fi slefuita in cativa ani, si in acest mod i se improspateaza aspectul.

pardoseala baie marmura callacata piatraonline

Pardoseala baie: marmura Callacatta

Usor de ingrijit

Ce trebuie sa stii despre piatra e ca trebuie neaparat impermeabilizata – este un procedeu care sigileaza porii placii, astfel incat textura devine aproape imposibil de patat. Apoi, este recomandata folosirea unori detergenti speciali, foarte putin acizi, care sa nu distruga acea pelicula protectoare de impermeabilizant. Impermeabilizarea poate fi facuta o data la doi ani, pe cand curatarea placilor se face cu regularitate, ca in cazul oricarui alt tip de material.

Nu stii ce tip de piatra sa alegi, pentru pardoseala ta? Fa-ti quiz-ul si afla daca ti se potriveste marmura sau travertinul!

Aspect extraordinar

Nu in ultimul rand, placa de piatra naturala va scoate din anonimat orice spatiu – pardoseala nu va fi o zona terna, lipsita de personalitate, ci va transmite mesajul natural, relaxat sau luxos al unui material extrem de valoros. Usor de integrat in orice concept de amenajare, placile de marmura, travertin sau ardezie vin si in dimensiuni si finisaje variate: placile mici sunt recomandate pentru spatii micute (baia de serviciu sau un hol mai mic), pe cand placile mari vor fi potrivite in cazul camerelor generoase. Placile in aranjament French pattern (supranumite si placi Versailles, datorita provenientei lor) sunt poate cele mai popular tip de pardoseala, in randurile designerilor si arhitectilor, fiind un mod creativ si plin de caracter pentru a sublinia pardoseala.

pardoseala baie travertin french pattern

Pardoseala de travertin (placi antichizate, cu marginile daltuite) intr-o baie de inspiratie rustica

Finisajele, sunt si ele din cele mai variate: de exemplu, in cazul unei placi de travertin: finisajul polisat (placa este foarte neteda, stralucitoare) ii va scoate in evident eleganta, pe cand un finisaj antichizat, cu marginile daltuite (placa va avea acel aspect de poveste, cu marginile imperfecte), va pune o amprenta de inspiratie rustica asupra texturii placii.

De ce sa lucrezi cu PiatraOnline.ro?

photo phenomena laboratory intrare labirint

Showroom PiatraOnline

In topul distribuitorilor de piatra naturala, PiatraOnline, brandul sub care opereaza Rock Star Construct, are o istorie de opt ani pe piata romaneasca. In 2013, PiatraOnline a deschis cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, aflat in Bucuresti, pe Aleea Teisani, nr. 137a. Membru al Marble Institute of America,  PiatraOnline pastreaza standardele inalte ale domeniului prin serviciile complete (consultanta si montaj), o calitate superioara a placilor de piatra naturala (aduse din cele mai mari cariere ale lumii) dar si prin preturile competitive.