Oportunități de ofertare la peste 360 de șantiere prevazute cu pardoseli PVC: Modernizarea laboratoarelor medicale din România

În România, există o rețea semnificativă de laboratoare și puncte de colectare, atât private cât și de stat, ce furnizează servicii de analize medicale.

Operatorii medicali privați investesc între 60.000 și 70.000 de euro pentru a deschide un punct de colectare, care include amenajarea spaţiului şi dotările cu echipamentele necesare.

365 proiecte cu necesar de covor PVC în 2023, în domeniu medical

Analizând situația șantierelor urmărite prin intermediul platformei Victa.ro, au fost identificate 365 de proiecte din sectorul medical, în ultimul an. Aceste proiecte ocupă o suprafață totală a șantierelor de 1.60 mil mp cu un necesar de 320 de mii de mp de covor PVC, conform specificațiilor din caietul de sarcini, și presupun o investiție estimată la 13.6 miliarde lei.

Iași se află în fruntea clasamentului județelor cu cel mai mare număr de proiecte de acest tip, înregistrând un total de 35 astfel de inițiative.

Iată cum se prezintă situația la nivel național:

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește utilizarea covorului PVC, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

Surse alternative: https://constructfocus.ro/ și Victa.ro