Papucii care cresc productivitatea aplicarii pardoselilor

Orice montator de pardoseli autonivelante sau epoxidice cunoaste frustrarea cauzata de incaltarea si descaltarea clasicelor papuci cu cuie, legarea curelelor care pur si simplu nu reusesc sa tina papucii la locul lor. Si dureaza o vesnicie pana le legam si dezlegam.

Dar atunci cand exista o frustrare exista si o oportunitate de afaceri.

Specialistii de la SKOTECH SOLUTIONS au gasit produsul revolutionar care poate deveni visul oricarui montator de pardoseli autonivelante.

Papucii cu cuie Shoe-In

papuci cu cuie skotech
Imediat ce ati incaltat noii papuci, o sa observati stabilitatea incredibila si usurinta de a pasii, de a indoi piciorul, sau chiar de a ingenunchia, datorita flexibilitatii acestora. Aplicarea pardoselilor autonivelante sau epoxidice, nu a fost niciodata o treaba mai simpla. De acum, va veti putea concentra doar la calitatea executiei, respectiv veti uita de vechii papuci din plastic dur, care v-au dat atatea batai de cap.

Doriti mai multe detalii, poze si chiar un material video cu noul produs SKOTECH SOLUTIONS? Vizitati pagina personalizata a firmei SKOTECH SOLUTIONS pe Arhispec.ro cu un click aici.