Necesar de pardoseli cauciuc locuri de joacă în cantitate de 100.000 mp

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzari la santiere, Victa, am identificat proiectul ce prevede dotarea cu pardoseli poliuretanice tip tartan. Proiectul se va desfasura in sectorul 2 al capitalei, iar in prezent se afla in derulare perioada de evaluare tehnica si financiara a licitatiei pentru selectia antreprenorului.

Cu o valoare a investitiei de 25 mil RON, cantitatile specificate in ceea ce priveste necesarul de materiale sunt reprezentate de 100000 ml borduri drumuri si 100000 mp de pardoseli de cauciuc pentru locuri de joaca. Tartanul turnat reprezinta un material special creat prin turnare in doua straturi de amestec granule din cauciuc impreuna cu adezivi speciali pe substrat de pietris. Pentru turnarea covorului de cauciuc antitrauma la locurile de joaca se foloseste sistemul bistratificat.

La nivel national, in ultimele 3 luni a fost identificata o cantitate de 165610 mpde pardoseli cauciuc locuri de joaca si un numar de 95 de proiecte la care este specificat necesarul pentru acest produs. Cele mai multe investitii de acest tip se regasesc in Bucuresti (21) si Bistrita-Nasaud (8).

Acceseaza www.victa.ro. pentru a afla proiecte cu specificatii de produse si cere un demo GRATUIT.