Cel mai mare magazin de piatra naturala din Romania se extinde: 500.000 de euro investiti intr-un teren de 2600mp!

Compania Rock Star Construct, sub care operează de 10 ani brandul PIATRAONLINE, anunță planurile de extindere prin achiziționarea unui spațiu de 2600 mp care va creşte capacitatea de stocare cu până la 60%, în valoare de peste 500 000 Euro, teren situat în Sectorul 1, București.

Prin intermediul acestei achiziții se dorește extinderea spațiului de logistică și îmbunătățirea timpului de încărcare/descărcare și livrare. Showroom-ul PIATRAONLINE este un loc unde oamenii vin să vadă materialele din piatră precum și exemple de amenajare care să transpună în mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis să ne extindem spațiul de depozitare urmând ca în vara acestui an să construim un showroom exterior de aproape 1000 mp, dar şi să creăm un departament operațional prin mărirea echipei,” menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mai mult decât atât, acest lucru va duce la îndeplinierea obiectivului setat la începutul anului, acela de a mǎri şi echipa PIATRAONLINE. Astfel, se va include în organigrama companiei un departament operațional care va avea rolul de a gestiona întreaga activitate de pe noul spațiu logistic. Cu ajutorul acestei echipe se va îmbunătăți timpul de livrare cître clienți, indiferent că sunt din România sau din orice colț al Europei, acolo unde compania are deja nenumărați clienți încă din 2014, în peste 15 țări.

De ce este nevoie de această extindere?

Noul spațiu vine ca un răspuns la solicitarea clienților fideli care sunt de părere că spațiile de prezentare a produselor sunt extrem de utile și inspiraționale. Investiția de peste jumătate de milion de Euro are în vedere creşterea spațiului de stocare cu pânǎ la 60% ceea ce va duce la mǎrirea gamelor de produse în special pe zona de exterior, aspect ce va conduce la lansarea unui showroom exterior de aproape 1000 mp în vara acestui an.

PIATRAONLINE a cunoscut o continuă dezvoltare pe parcursul celor 10 ani de activitate, motiv pentru care această achiziție reprezintă un răspuns asupra perfomanțelor de care au dat dovadă în toți acești ani. Prin urmare, compania a înțeles nevoia de inspirație a clienților precum și faptul că aceștia au nevoie să dispună de materialele necesare pentru orice idee de amenajare. Prin acest proces de extindere se continuă maturizarea showroom-ului astfel încât, cu o singură vizită pe Aleea Teișani Nr 137 A, clientul să își poată forma o idee despre cum ar arăta materialele din piatră în interiorul propriului său cămin.

Showroom-ul și magazinul online www.piatraonline.ro au devenit astăzi o veritabilă sursă de inspirație pentru vizitatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul PIATRAONLINE, însoțite de videoclipuri și imagini de referință care includ produse și combinații de materiale, montate corect și mixate cu diverse decorațiuni pentru a crea ambiente unice și primitoare, la final putând fi numite simplu… acasă.

 

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. 

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Cere o oferta pentru produsele PIATRAONLINE prin Arhispec!