ELITE SURFACE SYSTEMS: Costurile sunt mai importante decât calitatea, dar calitatea este cel mai bun mod de a reduce costurile

Elite Surface Systems este o firmă specializată în aplicarea pardoselilor pe bază de rășini sintetice: epoxidice, poliuretanice, acrilice etc, care se bazează pe know-how-ul spaniolal firmei “mamă”, încă din anul 1999. De 11 ani oferim servicii de TOP în aplicarea pardoselilor epoxidice pe piața din România.

În firma noastră, accentul se pune pe calitate, inovație, profesionalism, promptitudine și amabilitate, fapt ce ne-a ajutat să devenim un colaborator de încredere, pe piața de profil, pentru clienți de renume, ocupând un loc fruntaș în topul celor mai buni aplicatori de pardoseli din România.

ELITE SURACE SYSTEMS oferă sisteme de pardoseli cu tehnologii performanțe de aplicare, precum şi soluții de renovare a pardoselilor din domeniile medical, industrial, comercial, alimentar, al parcărilor auto, depozitelor etc.

Proiecte realizate:
  • Unilver Ploiești- 14.000mp șapă poliuretanică cimentoasă
  • Ford Craiova- 20.000mp sistem epoxidic
  • Procter&Gamble- 12.000mp sistem epoxidic și poliuretanic
CONSULTĂ WEBSITE-UL ELITE SURFACE SYSTEMS PENTRU MAI MULTE DETALII PRIVIND OFERTA DE SERVICII A COMPANIEI

Echipele noastre de aplicatori sunt formate din colegi care sunt alături de noi de la înființarea companiei. Datorită experienței acumulate în cei 11 ani reușesc de fiecare dată să finalizeze lucrările cu succes.

În acest an ne-am propus să ne mărim echipele de aplicatori și, implicit, și cifra de afaceri. Anul acesta suntem în proces de achiziție de echipamente de ultimă generație, pentru pregătirea stratului suport: sablatoare/mașini de șlefuit performante, aspiratoare etc.

Activitatea companiei în imagini