Cum sa scapi de alergiile din living?

Fara doar si poate ca alergiile la praf sunt o mare bataie de cap. In prezent, alergia este o problema care afecteaza mai mult de 150 de milioane de persoane numai in Europa. In acest sens, Academia Europeana de Alergie si Imunologie Clinica (EAACI) estimeaza ca in 15 ani mai mult de jumatate din populatia europeana va suferi de cel putin un tip de alergie.

Compozitia de praf din medii e diferita, astfel ca nu poti influenta gradul de particule de praf de la birou, din supermarket, dar iti poti crea un mediul placut si linistitor, in caminul tau.

Cum poti evita sau diminua expunerea la praful din casa?

Pardoselile epoxidice se pare ca reprezinta solutia ideala pentru persoanele care sufera de alergii la praf.

Inainte de toate, ce sunt pardoselile epoxidice?

Pardoselile epoxidice sunt suprafete plane, fara rosturi, cu aspect unic, prin care stratul inferior de ciment sau beton este placat cu rasini epoxidice. Cu scop initial in domeniul industrial, concepute pentru hidroizolarea si protejarea pardoselilor de trafic intens comercial, avantajele decorative au acaparat treptat in ultimii ani si segmentul rezidential.

Reprezentand o alegere tot mai des intalnita si avantajoasa in decorarea si aplicarea pardoselilor, nu le intalnim doar in domeniul rezidential ci si in domeniul hotelier, retail sau chiar medical, avand in vedere ca acestea se incadreaza si respecta legislatia in vigoare cu privire la domeniul medical si stiintific, fiind agreate la nivelul comunitatii europene.

Dar, cati dintre noi stiau ca sistemul epoxidic are proprietati antipraf, reducand in acelasi timp expunerea la factori alergeni, intretinerea fiind foarte usoara si rapida, datorata si lipsei de rosturi si imbinari.

Iata cele 4 avantaje ale aplicarii pardoselilor epoxidice in domeniul rezidential, chiar la tine acasa:

ACOPERIREA UNIFORMA SI INTEGRALA – fiind un produs monolit, fara rosturi si imbinari, astfel dezvoltarea florei microbiene pe pardoseala este imposibila.

REZISTENTA SI DURABILITATE – concepute pentru hidroizolare, trafic intens si rezistente la razele UV, pardoselile epoxidice au o durata mare de viata, avand rezistenta chiar si la compusi chimici: iod, acizi etc.

INCALZIREA PRIN PARDOSEALA SI SISTEMUL EPOXIDIC – reprezinta solutia ideala de climatizare in caminul tau. Pardoselile epoxidice prezinta un coeficient excelent de transfer termic, astfel sistemul de incalzire prin pardoseala va functiona in parametri normali.

VARIETATE URIASA SI ASPECT DECORATIV UNIC – avand un aspect unic si o varietate uriasa, pardoselile pot fi usor decorate prin accesorizarea cu pigmenti metalici, chips-uri decorative, nisipuri sau quart.

Cele mai excentrice alegeri sunt reprezentate de pardoselile cu obiecte inserate, constand in inserarea obiectelor pe care le doriti in caminul dumneavoastra: monede, bucati de lemn sau scoicile culese in ultimul concediu de la mare, dar si pardoselile epoxidice 3D care prin intermediul fototapetului creeaza aspectul unic si personalizat.

Pardoseala epoxidica este un produs profesional care iti poate transforma radical locuinta si confortul, iar piata din Romania are la nivel national peste 35 de subantreprenori pe acest segment, conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA.

Daca tocmai iti construiesti propriul camin sau te gandesti sa renovezi cu solutii eficiente, solicita acum mai multe informatii: