Universitatea Transilvania Brașov: Contract atribuit pentru înlocuirea pardoselii din corpul central și și corpul N al universității

Sursa foto: https://www.brasov.net/

Universitatea Transilvania din Brașov a anunțat atribuirea contractului pentru execuția lucrărilor de înlocuire a pardoselii în diverse zone ale instituției. Conform descrierii tehnice, lucrările vor viza holurile de la parter, etajele 1 și 2, precum și casa scării din corpul central și corpul N al universității.

Proiectul impune utilizarea plăcilor de granit, menționându-se că acestea vor respecta dimensiunile existente și gama coloristică deja prezente. Estimările indică folosirea a aproximativ 320 de metri pătrați de plăci de granit pentru pardoseli, 137 de metri pătrați pentru pereți, precum și utilizarea acestora pentru trepte, contratrepte și glafuri la ferestre. Cantitatea este prevăzută în documentul tehnic disponibil pe platforma Victa.ro, în secțiunea „Documentație”.

Potențialii ofertanți au la dispoziție un termen de 6 zile pentru a solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor sau candidaturilor. Autoritatea contractantă se angajează să ofere răspunsuri clare și complete la toate solicitările de clarificări în decurs de 4 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.

Pentru cei interesați să participe la licitație sau să obțină mai multe detalii despre proiect și alte proiecte în desfășurare, platforma Victa.ro este menționată ca resursă de referință. Victa.ro este singura asistență virtuală de ofertare la șantiere din România, oferind acces la informații relevante și asistență în procesul de participare la astfel de proiecte.

SURSA ARTICOL