Cum arata cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania?

La amenajarea showroom-ului PiatraOnline au lucrat 120 de oameni, timp de 6 luni si s-au folosit peste 4000 de metri patrati de piatra naturala. Showroom-ul are un total de 1000 de metri patrati de expozitie, peste 100 de spatii – concept si are expuse 1500 de produse din piatra naturala.

Showroom-ul a fost proiectat de catre echipa de arhitecti de la Phenomena Laboratory. Fiecare spatiu are povestea sa: inca de la intrare, Mr. Wow, personajul showroom-ului, atrage atentia. Urmeaza receptia cu accente traditionale, in spatele careia exista un amfiteatru, pregatit pentru evenimente si proiectii, dar si “Pestele lui Brancusi”. Tot la parter, gasesti conceptul de crama,  “Labirintul” (expozitie de placi de piatra decorativa) dar si zona “Ingerilor”, o instalatie impresionanta din coloane bazaltice pentru gradina.

De la stanga la dreapta mr Wow, intrare in labirint, semineu, receptie

La etaj, urmeaza un concept de cafenea, o masa dedicata intalnirilor si proiectelor, dar si “Aleea conceptelor”, cu spatii – concept de bai. Tot aici, mai poti vedea un perete placat cu terrazzo, o expozitie de mozaicuri din piatra naturala, o zona dedicata ardeziei flexibile (exemple de folosire a acestei foi speciale) si o alee dedicata travertinului – in diferite finisaje si tipuri de placa.

Showroom-ul PiatraOnline din Aleea Teisani, nr. 137a, Bucuresti, este deschis de luni pana vineri, de la ora 9:00 pana la ora 19:00, dar si sambata, de la 10:00 pana la 15:00.

De la stanga la dreapta panouri piatra naturala, concept cafenea, masa de intalniri, concept ardezie flexibila

PiatraOnline este importator direct de piatra naturala, marmura, ardezie si elemente decorative din piatra, pentru gradina si are o istorie de 8 ani pe piata romaneasca. Livrarea nationala, in doar 24-48 de ore, serviciile complete de consultanta, montaj si intretinere dar mai ales gama variata sunt doar cateva din argumentele ce pozitioneaza PiatraOnline in topul distribuitorilor de piatra naturala.