Black Friday la PIATRAONLINE: Extra reduceri si extra premii

Black Friday sau “Ziua in care tot felul de lucruri au reduceri masive” a castigat tot mai mult teren in randul cumparatorilor din zona online, in ultimii ani si in Romania, devenind o zi in care oamenii isi pregatesc portofelul, dar si cafeaua de la ora 5 pentru a prinde cele mai bune reduceri.

Anul acesta, la fel ca si in 2017,  PIATRAONLINE aduce spectacolul pietrei naturale mai aproape de cei care au inteles calitatile si diversitatea acestui fabulos material, schimband putin regulile jocului. Anul acesta, pe 16 Noiembrie, la PIATRAONLINE, Black Friday se transforma in Extra Black Friday – o vineri si mai neagra pentru preturi, si cu mai multe oferte la materialele preferate.

Campania de Black Friday de anul acesta se transforma in Extra Black Friday – cea mai neagra vineri cu cele mai mari reduceri, ce are loc pe 16 Noiembrie in intervalul 00-24 doar in online, showroom-ul si pavilionul PIATRAONLINE din Aleea Teisani Nr. 137A vor fi inchise in ziua respectiva, pentru a ne putea concentra pe un client service ridicat, fiind disponibile liniile telefonice, chat online, email.

Citeste mai multe detalii pe: https://www.piatraonline.ro/extra-black-friday-2018-extra-reduceri-si-extra-premii-piatraonline