6 sfaturi pentru curățarea pardoselilor în spațiile office

Cu cât biroul este mai curat, cu atât angajații dumneavoastră vor fi mai productivi. Un mediu de lucru curat poate spori atât concentrarea, cât și creativitatea, iar un aspect important pe care să vă concentrați este pardoseala. Aceasta atrage imeadiat atenția clienților și angajaților. Dacă pardoseala este acoperită de praf și murdărie, veți dori să vă ocupați de problemî cât mai repede.

Echipele profesioniste de curățenie folosesc instrumente și tehnici speciale pentru a curăța podelele rapid și eficient. Iată câteva dintre metodele care pot îmbunătăți aspectul și durata de viață a pardoselii:

Folosiți un scruber pentru pardoseală

Mașinile de spălat pentru pardoseală sunt instrumentul ideal de curățare a gresiei, atât netedă, cât textură. În plus față de îndepărtarea murdăriei de suprafață, un scruber poate fi singurul instrument capabil să îndepărteze petele și murdăria dintre plăci, împreună cu orice murdărie care a fost compactată în suprafețe texturate.

Folosiți ceara

Ceara este o modalitate eficientă de a face ca podeaua birouluiu să strălucească ca în ziua în care a fost instalată. Există ceruri pentru suprafețe de linoleum, precum și pentru vinil și alte tipuri de pardoseală. Alegeți tipul potrivit de ceară pentru podelele dumneavoastră.

Aplicați un strat protector

Protecțiile soluții speciale pentru protejarea pardoselilor la uzură. Nu numai că aceste soluții pot face ca pardoselile să reziste mai mult, dar le ajută să păstreze aspectul nou mult timp după curățare.

Verificați dacă există fisuri

Fisurile și crăpăturile din podea nu sunt întotdeauna ușor de văzut, dar pot cauza probleme grave. Murdăria poate fi prinsă în aceste fisuri, ceea ce vă poate face biroul să pară mai murdar și mai puțin igienic. Inspectarea fisurilor vă permite să găsiți și să remediați problemele înainte ca acestea să devină periculoase.

Citiți instrucțiunile

Fișele tehnice de siguranță și etichetele de pe produsele de curățat există toate dintr-un motiv. Unele substanțe chimice pot fi suficient de caustice pentru a vă deteriora podeaua. Citiți instrucțiunile înainte de a utiliza orice produs necunoscut de curățat sau consultați furnizorul de servicii de curățenie.

Aveți grijă de echipamentele dumneavoastră

Dacă doriți să preveniți deteriorarea podelei atunci când vă folosiți din nou echipamentul,ar trebui să verificați dacă toate echipamentele sunt curate înainte să le așezați pe sol.

Dacă sunteți în căutare de produse pentru curățarea pardoselilor, iată sugestii de aspiratoare pe care le puteți găsi în biblioteca virtuală arhispec.ro:

  • Aspirator central ProfiVac 430 IntelligentSystem – Este un aspirator inteligent cu WIFI inclus, dar poate funcționa și pe fir electric pentru prize.
  • Aspirator central ZCV870 – Gama 870 reprezinta cea mai bună soluție pentru spații cu o suprafață de până la 600mp Ocupă un spațiu mic la montare și este mai eficient din punct de vedere al reducerii zgomotului.