4 trucuri pentru intretinerea mochetei timp indelungat

Compania Stadt ne-a dezvaluit cateva trucuri prin care putem pastra o mocheta ca noua, un timp indelungat. Daca mentineti aceste activitati intr-un singur spatiu puteti limita zonele expuse murdaririi substantiale.

Intretinerea este benefica pentru mediu4 trucuri pentru intretinerea mochetei timp indelungat

Analizele efectuate de-a lungul timpului asupra mochetelor arata ca valabilitatea indelungata a mochetelor reduce poluarea mediului. O viata indelungata inseamna reziduri mai putine de mochete: asta este bine pentu mediu. Un program preventiv de intretinere influenteaza mult aspectul mochetei. El va ramane timp indelungat ingrijit.

Intretinerea va protejaza investitia

Investitia companiilor mari intr-o mocheta noua, este una mare. Iar inaintea oricarei investitii, bugetul alocat trebuie sa contina nu numai pretul mochetei, ci si costuri pentru indepartarea pardoselii vechi , incetarea activitatii in cazul renovarilor si costurile de intretinere pe intreaga perioada de utilizare a mochetei. O mocheta care are o rezistenta mai indelungata va costa mai putin in timp.

Patru etape simple si eficiente pentru o intretinere preventiva a mochetei d-voastra.

  1. Blocati murdarirea

Este mult mai simplu si mai convenabil sa va protejati mocheta impotriva murdaririi decat sa o curatati.

  1. Suprafetele exterioare trebuie mentinute curate

Pastrati curatenia suprafetelor din jurul cladirii – astfel veti reduce sursa imediata a murdaririi. Cu cat aleile, locurile de parcare, garajele sau alte spatii exterioare sunt mai curate, cu atat mai putina murdarire poate intra in cladire. Pentru cei care locuiesc la casa, eliberati spatiile exterioare in timpul iernii de zapada si gheata in loc de sa aruncati chimicale, sare sau nisip.

  1. Impuneti bariere impotriva murdaririi

Folositi pentru exterior stergatoare de picioare, gratare sau presuri care retin murdaria, iar pentru interior o carpeta. Acestea va impiedica raspandirea murdariei in intreaga cladire.

  1. Protejati spatiile de birouri

Impiedicati turtirea covorului cauzata de rolele scaunului de birou deoarece murdarirea se mentine in covor. Indicati spatiile speciale pentru locul de fumat, luat masa.

Daca mentineti aceste activitati intr-un singur spatiu puteti limita zonele expuse murdaririi substantiale.