5 solutii profesionale recomandate de Milucon pentru pardoseli interioare si exterioare durabile

Crearea unor suprafete rezistente la trafic intens, substante chimice si uzura, este posibila numai cu ajutorul unor sisteme de pardoseli moderne, concepute astfel incat sa indeplineasca toate criteriile estetice si functionale necesare atat la interior, cat si la exterior.

Pe langa aceste caracteristici, orice tip de pardoseala trebuie sa aiba o durata de viata indelungata, un aspect placut, proprietati antistatice si antiderapante, elasticitate, capacitate de izolare fonica si termica, precum impermeabilitate. Astfel, suprafetele pot fi exploatate in conditii optime, fara costuri mari de intretinere.

Milucon este compania specializata in pardoseli interioare si exterioare destinate atat spatiilor rezidentiale, cat si celor industriale. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul lucrarilor de hidroizolatii si pardoseli, Milucon dezvolta constant noi servicii de inalta calitate, bazate pe materiale premium, dar si pe cunostintele inginerilor si muncitorilor angajati in misiunea acestei companii.

5 tipuri de pardoseli interioare si exterioare

  1. Pardoseli industriale

Pardoseala de tip industrial trebuie sa respecte anumite cerinte tehnice specifice industriilor farmaceutice, alimentare, automotive etc., astfel ca sistemele de pardoseli pe baza de rasini poliuretanice si epoxidice s-au dovedit cea mai rentabila solutie. Acestea prezinta o deosebita rezistenta chimica si mecanica, instalare rapida, durabilitate  si consturi minime de intretinere.

In conditii optime de aplicare si mentenanta, acest tip de pardoseala poate rezista pana la 30 de ani, chiar si daca este supusa unui mediu de lucru agresiv.

  1. Pardoseli epoxidice

Denumite si pardoseli artistice, pardoselile epoxidice sunt potrivite in orice spatiu in care se doreste o rezistenta mecanica ridicata, dar si un design aparte. Asadar, acest tip de pardoseala este recomandata pentru spatiile in care exista trafic intens si pot fi turnate peste suprafete din ciment sau beton cu scopul de a le proteja, dar si de a masca eventuale defecte.

Au o durata de viata indelungata, nu necesita intretinere speciala si indeplinesc toate conditiile unei lucrari de inalta calitate.

  1. Pardoseli lipite

Acest tip de pardoseli sunt recomandate atat locuintelor private, cat si hotelurilor, spatiilor de birouri, pensiunilor, saloanelor de infrumusetare, cladirilor publice si diverse alte incaperi. In functie de spatiul vizat, se poate opta pentru: sapa autonivelanta, linoleum, mocheta, covor pvc, pardoseli suprainaltate, parchet, pardoseli epoxidice si poliuretanice etc.

Toate aceste solutii se caracterizeaza prin eleganta si valoare estetica deosebita, rezistenta la socuti mecanice, trafic intens si alti factori specifici.

  1. Pardoseli poliuretanice

Categoria de pardoseli poliuretanice este recomandata in special pentru spatiile din industria alimentara si de vinificatie, terenuri de sport, parcari acoperite, piste de atletism si alte suprafete aflate la interior sau exterior.

Spre deosebire de cele epoxidice, acestea prezinta o sensibilitate mai accentuata la umiditate, motiv pentru care trebuie lasate mai mult timp pentru a se intari. Acestea pot fi dure sau elastice si rezista la trafic, abraziune si substante chimice, fiind stabile in timp.

  1. Pardoseli din beton

Pardoselile din beton sunt destinate spatiilor industriale si pot fi de doua tipuri: pardoseli turnate cu betoane elicopterizate si betoane rutiere.

Prima categorie de betoane se foloseste pentru depozite, parcari auto, hale si alte spatii ce nu necesita finisaje deosebite si nici conditii de intretinere deosebite. Betoanele rutiere sunt cele aplicate pe frumurile u trafic intens sau greu, pentru care se folosesc materiale speciale.

Milucon.ro – Pardoseli interioare si exterioare performante

Milucon este compania care va asigura cele mai bune solutii tehnice in materie de pardoseli si pune accent pe durabilitatea si calitatea sistemelor prezentate, cat si pe valoarea estetica a acestora.

Pentru mai multe detalii si recomandari, accesati website-ul: www.milucon.ro sau discutati cu reprezentantii companiei la numarul de telefon: 0766 419 049