Cine sunt arhitectii care au recomandat covor PVC in ultimele 3 luni

100 arhitecti covor pvc

Furnizezi sau montezi covor PVC? Te gandesti cum sa-ti cresti vanzarile si vrei sa fii sigur ca nu este vreo investitei pe o ratezi si nu o ofertezi in timp util?

InfoPardoseli vine in ajutor si iti poate pune la dispozitie LISTA celor 100 de arhitecti care au recomandat covor PVC in ultimele 3 luni in Romania. Volumul total este de peste 75.000 mp. Asta inseamna ca ai putea oferta echivalentul a 1250 mp de covor PVC in fiecare zi in urmatoarele 3 luni. In lista sunt de asemenea si beneficiarii investitiilor.

 Lista o poti vedea daca ne contactezi pe office@infopardoseli.ro sau ne lasi datele tale mai jos.

De ce a crescut atat de mult popularitatea pardoselilor acoperite cu covor PVC?

Covorul PVC ofera cateva caracteristici remarcabile fata de alte tipuri de pardoseli: sunt foarte rezistente si durabile, usor de intretinut si cu aspect placut, se pliaza foarte usor pe toate tipurile de spatii.

Printre producatorii prezenti in Romania, amintim: Gerfloor, Tarkett, Grabo, Forbo, Altro, Gamrat, IVC Group si altii.

Covorul PVC este poate prima alegere cand vine vorba de decorarea pardoselii in cabinete medicale, spitale, clinici, etc. Pentru aceaste tipuri de spatii, care impun anumite norme de igiena specifice si foarte bine reglementate, covorul PVC indeplineste cu brio cerintele necesare: este tratat antibacterian si antifungic iar in compozitia acestuia intra materii prime non-alergenice, care nu dauneaza sanatatii.

In plus, in cazul spatiilor dotate cu aparatura speciala (salii de operatii, camere pentru depozitarea serverelor), covorul PVC poate sa fie tratat pentru a fi conductiv, si astfel poate prelua campul electrostatic din incaperea respectiva.

In ultimii ani, piata de covor PVC s-a bucurat de o popularitate tot mai mare, mai ales odata cu implementarea anumitor norme de igiena pentru spatiile apartinand industriei alimentare sau a celor din domeniul sanitar, in care sunt prevazute montarea doar a pardoselilor din covor PVC sau din rasina epoxidica. Daca insa comparam covorul PVC cu pardoselile epoxidice, acestea din urma au dezavantajul ca sunt mult mai dure, mai zgomotoase si mai reci.

Pe langa spatiile medicale si  sanitare, pardoselile din PVC sunt foarte des intalnite si utilizate in industria alimentara (brutarii, laboratoare, carmangerii), spatii si galerii comerciale, birouri si showroom-uri, educatie, hoteluri si restaurante, terenuri sportive indoor, magazine, depozite, sali de asteptare, holuri si orice alte spatii cu trafic intens.

Se recomanda sapa autonivelanta ca suport pentru montajul covorului PVC. Atentia trebuie sa fie mare la montaj pentru ca pardoseala suport care prezinta denivelari va afecta covorul PVC, preluand denivelarile.

In timpul montajului, fiindca covorul PVC nu permite trecerea valorilor de apa, este necesara o atentie sporita asupra sapei pe care se aplica, aceasta neavand voie sa depaseasca un anumit grad de umiditate. Montajul covorului PVC necesita echipamente speciale si atentia unei echipe de profesionisti cu experienta.

Printre avantajele covorului PVC fata de pardoselile obisnuite, amintim: rezistenta mare la uzura in timp si la actiunea substantelor chimice, ofera un grad ridicat de elasticitate, are proprietati antiderapante, nu se pateaza, nu se zgarie, nu se umfla de la umiditate, este usor de curatat si intretinut, are un pret foarte bun de achizitie, poate avea caracteristici speciale conductive, este perfect pentru zonele intens circulate, este usor de inlocuit, etc.

Indiferent daca este vorba despre un spatiu medical, o sala indoor sportiva, un spatiu cu trafic mediu, comercial sau casnic, ori o zona cu trafic intens industrial, covorul PVC este si va fi in continuare considerat una dintre cele mai bune solutii de acoperire a pardoselilor.