Tendinte home & deco in Romania: ce se poarta in 2016?

Tendinte home & deco in Romania: ce se poarta in 2016?

Piatra naturala castiga teren in Romania, iar in ultimii ani amenajarile cu acest tip de material sunt din ce in ce mai frecvente. Romanii si-au rafinat gusturile, avand ca sursa de inspiratie amenajari de lux din reviste de specialitate si din ce in ce mai multi se consulta cu arhitecti. Au inteles valoarea materialelor naturale si aleg sa isi puna in evidenta locuintele, transformandu-le in sanctuare ale starii de bine, spun specialistii in piatra naturala.

PiatraOnline – cel mai mare magazin de profil din Romania este in avangarda tendintelor pentru 2016 in ceea ce priveste piatra naturala.

Pentru acest an, tendintele de integrare a pietrei naturale in amenajari incep, in primul rand, cu travertinul. Este foarte cautata piatra care are un aspect similar cu lemnul, in nuante relaxante de crem si foarte usor de integrat in spatii cu note mediteraneene, accente din ce in ce mai populare in preferintele romanilor. In plus, se cauta din ce in ce mai mult placile in forme inedite”, declara Mariana Bradescu, co-fondator PiatraOnline.

In acest sens, exista in cadrul showroom-ului din Aleea Teisani nr 137 A o mare varietate coloristica, incepand de la “cafeaua cu lapte” a travertinului Latte, mergand pana la ocrul cald al nisipului, prezent la travertinul Classic. Sunt de remarcat de asemenea modelele vein-cut sau wave, French Pattern si formele hexagonale.

Marmura in sufragerie

Marmura se anunta a fi unul din materialele-vedeta dupa ce, in ultimii ani, a cunoscut o revenire in preferintele designerilor si arhitectilor, mai ales in cazul conceptelor contemporane: “Pe lângă marmura albă şi cea beige, in 2016 va continua trendul ascendent al culorilor tari pentru amenajarile iesite din comun”, completeaza Mariana Bradescu.

Se poate achizitiona prin PiatraOnline marmura neagra, simpla sau cu venaturi albe, rosii, sau violet, iar locuinta astfel rasfatata va straluci prin bun gust si eleganta.

Perete statement

Piatra naturala poate fi folosita si pentru zone statement si accente pe perete, fie in bucatarie, living, holuri sau bai: “Anul acesta, preferintele legate de mozaicurile de piatra se vor indrepta inspre variantele de lux”.

PiatraOnline ofera produse mozaicale de tip 3d sau din onix, de asemenea si cele cu aspect de tip “brick”, foarte cautat, realizat din marmura Thassos, cunoscuta pentru albul sau deosebit de curat. Astfel personalitatea casei se va evidentia, depasind orice asteptari.

Despre PiatraOnline.ro

O afacere de familie lansata acum noua ani pe piata locala, astazi unul din principalii importatori de piatra naturala, marmura, travertin, ardezie si elemente decorative pentru gradina, din Romania. Membru al Marble Institute of America, PiatraOnline.ro (brandul sub care opereaza Rockstar Construct) a deschis in 2013 cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania.

Se ofera produse de inalta calitate si servicii personalizate. Compania se situeaza in prim–planul industriei de travertin si marmura avand stocuri foarte mari, ce provin din cele mai frumoase cariere din lume. PiatraOnline detine o gama completa de produse de diferite tipuri, finisaje si dimensiuni pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiune, o mare varietate de pietre naturale si produse de decor din piatra naturala, la care se adauga multiple accesorii. Atat aceasta gama, stocurile impresionante, cat si preturile foarte competitive, fac atractiva aceasta companie pentru clienti din cele mai diverse sfere de activitate.