Oferteaza mocheta, travertin si gresie portelanata la o pensiune in Ilfov

cerere de oferta la o pensiune in IlfovEste vorba despre o pensiune la care se lucreaza in momentul de fata la amenajarile interioare. Valoarea investitiei este de 2,2 milioane de lei. Pensiunea este in Ilfov.

Stadiu: o parte din finisaje sunt realizate, urmeaza ca in curand sa inceapa lucrarile la incalzirea in pardoseala. Pe adresa de email a beneficiarului sunt asteptate oferte pentru un sistem de incalzire in pardoseala, pentru o suprafata de aproximativ 500 mp – manopera si materiale. Constructorul a precizat ca mai are nevoie de oferte si pentru travertin, gresie, mocheta. Ofertele pe aceste segmente se pot trimite pe adresa de email a cconstructorului. Caietul de sarcini este disponibil, cu mentiunea ca au fost aduse mici modificari proiectului tehnic initial, in special la partea de finisaje.

Cerere de oferta pentru: mocheta – 430 mp, travertin – 140 mp, gresie portelanata – 340 mp.
Trebuie discutat cu: dna B*** Ro**, constructor, 0758 ***, ro**.b**@***.ro

Doresti sa ofertezi la aceasta pensiune si la alte 120 de pensiuni si hoteluri din Romania care acum sunt in constructie sau amenajare? Foarte simplu, lasa-ne un mesaj mai j0s si iti poti selecta gratuit 3 lucrari din cele mentionate. Hai sa depasim targetul de vanzari pe noiembrie impreuna!