Care sunt cele mai specificate 3 produse pentru pardoseli rezidentiale?

Daca esti producator de produse pentru pardoseli, stii cat de important este sa ai acces la informatii corecte de la proiectele care au nevoie acum de produsele pe care le oferi. Iar in materie de proiecte rezidentiale, va fi mereu cerere mare de pardoseli, fie ca vorbim de parchet laminat, parchet din lemn masiv, podele din lemn, pardoseli din piatra naturala, placi ceramice sau mocheta.

Avand la dispozitie un instrument foarte eficient de market intelligence dezvoltat de IBC FOCUS, am dorit sa aflam care sunt cele mai specificate produse pentru pardoseli rezidentiale.

In caietele de sarcini ale proiectelor identificate de echipa noastra de cercetare am regasit in topul alegerilor PARCHETUL LAMINAT – peste 2 milioane de metri patrati! – acesta fiind alegerea cea mai populara din ultimii ani, atat datorita pretului avantajos, cat si datorita usurintei cu care este montat. Al doilea cel mai specificat produs a fost GRESIA – peste 1.8 milioane de metri patrati, urmat de MOCHETA, in timp ce alegeri mai durabile si mai placute din punct de vedere estetic precum pardoselile din PIATRA NATURALA si cele din PARCHET DIN LEMN MASIV au fost specificate in cantitati incomparabil mai mici. LINOLEUMUL ramane in continuare unul dintre cele mai putin specificate produse pentru pardoseli.

parchet-laminat

Spre deosebire de primele 3 luni ale acestui an, cantitatile de pardoseli specificate sunt in crestere crestere, acest fapt fiind justificat de perioada primavara-vara, cand creste si numarul proiectelor de constructie si amenajare. Iata o lista cu cantitatile celor mai specificate produse pentru pardoseli rezidentiale din proiectele identificate in ultimele 3 luni:

  • 2.286.506mp de PARCHET LAMINAT
  • 1.802.162mp GRESIE
  • 154.770mp MOCHETA
  • 70.721mp pardoseli din PIATRA NATURALA
  • 64.182mp pardoseli din LEMN
  • 45.873mp de PARCHET DIN LEMN MASIV
  • 5606mp de LINOLEUM

Vrei sa afli proiectele care au nevoie de produse pentru pardoseli?

Completeaza ACEST FORMULAR!