Studiu: Renovarea locuintei poate duce la DIVORT

Adi Tatarko, co-fondatoarea si directoarea Houzz.com, site american de referinta in domeniul arhitecturii, designului si renovarilor, a dezvaluit o statistica care reprezinta o realitate alarmanta pentru multe cupluri: 12% dintre cei care deruleaza proiecte de renovare a locuintei ajung sa ia in considerare divortul.

Intr-o casnicie, luarea deciziilor in diferite aspecte ale vietii, fie ca e vorba de intemeierea unei familii, alegerea unei vacante sau chiar renovarea locuintei, poate fi o misiune dificila, iar implicarea ambilor parteneri este esentiala, atat pentru rezultat, cat si pentru binele relatiei.

Lasand la o parte deciziile mai serioase, cum ar fi intemeierea unei familii si uitandu-ne la decizii mai usoare, cum ar fi procesul de renovare al locuintei, alegerea tipului de pardoseala, materialelor pentru finisaje sau a mobilierului, ne dam seama ca o relatie nu e la adapost nici atunci cand lucrurile par simple. Din cauza diferentelor de opinie, a gusturilor opuse sau a personalitatilor contrastante, multi ajung la adevarate certuri pe tema renovarii, iar unii (12% mai exact) merg si mai departe si iau in considerare divortul.

Citeste pe larg despre acest subiect in revista digitala ARHISPEC MAGAZIN!