Architecture Conference&Expo a reunit peste 300 de arhitecti din Romania

Peste 300 de arhitecti si specialisti din domenii conexe au participat vineri, in 2 octombrie, la cel mai mare eveniment de arhitectura din Transilvania, Architecture Conference&Expo unde 15 speakeri din tara si din strainatate au impartasit experientele lor din domeniul arhitecturii.

Evenimentul a reunit arhitecti din Romania care s-au intalnit la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca pentru a discuta despre Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurari si Reconversii Inovatoare.

DSC_3931-54

15 speakeri din tara si din strainatate precum Bas ten Brinke (Amsterdam), Charles Phu (Olanda), Serban Sturdza (Bucuresti), Serban Tiganas (Cluj-Napoca), Szabolcs Guttmann (Cluj-Napoca), Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Attila Beer (Alukoenigstahl), Alin Popescu (CENIT) si Attila Varga (Academia Romana) au abordat aceasta tematica in cadrul prezentarilor si dezbaterilor.

DSC_4319-216

Sunt foarte impresionat de marimea evenimentului si diversitatea audientei deoarece pe langa arhitectii prezenti, mai sunt si companii, furnizori de servicii care fac din acest eveniment o platforma foarte buna nu doar la un nivel local, ci si international. Ma simt privilegiat sa fiu aici si sa iau parte la acest eveniment, sa imi impartasesc experienta participantilor.” a declarat Charles Phu, fondatorul biroului de arhitectura Office for Architectural Culture din Londra.

Cei peste 300 de arhitecti prezenti la eveniment au intrat in contact direct cu furnizorii de servicii prin intermediul zonei expozitionale, unde peste 25 de companii si-au promovat produsele. Companii de renume precum CENIT, Alukoenigstahl sau Reynaers au participat la eveniment si au impartasit publicului inovatiile din domeniile conexe arhitecturii.

Cea de-a IIIa editie a evenimentului a inclus un tur al locatiei Liberty Technology Park, fosta fabrica Libertatea din Cluj-Napoca care a fost restaurata si reconvertita in cel mai mare parc tehnologic din Romania. Cu ocazia Architecture Conference&Expo, arhitectii au inaugurat corpul D al cladirii.

Architecture Conference&Expo a fost organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

Persoana de contact:
Madalina Hodorog, Project Manager
Libero Events
Tel: 0741 401 399/0364 110 371
Email: madalina@liberoevents.ro