SPIN Media – soluţii full service de publicitate

SPIN Media vă oferă soluţii full service de publicitate – indoor, outdoor, reclamă TV sau prin intermediul aparatelor automate de cafea. Soluţiile oferite de SPIN Media cuprind toată gama de servicii legate de publicitate, de la creaţie, DTP şi până la realizarea bannerelor.

Publicitatea INDOOR se realizează în cele aproape 550 de locaţii, atât prin bannerele montate pe standurile informative, cât şi prin distribuirea pliantelor, broşurilor sau cataloagelor dvs. de prezentare în buzunarele cu care sunt prevăzute aceste standuri. Pentru o vizibilitate maximă, panourile sunt plasate în zonele de trafic din aproximativ 550 de centre de afaceri, notariate, hoteluri, instituţii, centre de sănătate şi SPA, centre medicale, notariate, pentru a ajunge la clienţii care vizitează periodic aceste locaţii. Publicitatea INDOOR oferă una dintre cele mai receptive şi puternice oportunităţi, deoarece mesajul publicitar este livrat publicului-ţintă în momentele în care are timp să citească, în perioadele de aşteptare, fie că este vorba despre aşteptarea rândului la o consultaţie, ori îşi aşteaptă partenerul de afaceri. În ceea ce priveşte distribuţia indoor, acest vector media vă oferă posibilitatea alegerii segmentului de piaţă căruia doriţi să vă adresaţi. Distribuţia indoor poate fi targhetată şi controlată şi – astfel – materialele dvs. publicitare sunt preluate din standerele informative doar de către cei care chiar au nevoie de serviciile sau produsele promovate.

SPIN Media vă oferă publicitate OUTDOOR prin panouri stradale, mesh-uri, prisme sau cuburi. Situate în zonele dens populate, comerciale şi urbane, backliturile sunt perfecte pentru a vă transmite mesajul publicitar publicului local. Astfel, vă puteţi atinge publicul ţintă prin apropierea panourilor stradale de unităţile de vânzare cu amănuntul, unde acestea pot stimula vânzările. Mesh-urile outdoor sunt formate publicitare de mari dimensiuni, situate pe bulevardele mari. Oferind vizibilitate foarte mare, mesh-urile se pretează pentru campanii publicitare pe termen lung, creând brand awareness cu nivel ridicat de acoperire. Ele sunt vizibile de la distanţe mari, atât de pe drumurile principale, cât şi de pe cele secundare. Prismele şi cuburile, cu dimensiuni de până la 10×10 metri şi montate pe trotuar sau în scuaruri, pe bulevardele aglomerate din Bucureşti, au vizibilitate pe toate cele trei sau patru feţe.

SPIN Media vă oferă posibilitatea de a vă promova interesele de afaceri la televiziune, prin intermediul postului BUCUREŞTI TV, care este o televiziune regional generalist, ce emite în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. În grila sa de programe sunt emisiuni de actualitate din politică, administraţie, din sfera economică şi socială, din învăţământ, cultură, sport, turism sau divertisment. Postul emite in format High Definition (HD) oferind o calitate superioară a imaginii. Bucureşti TV are ca target telespectatorii cu vârsta cuprinsă între 25 şi 55 de ani, cu educaţia medie şi superioară şi cu venituri medii şi mari.

SPIN Media vă oferă şi posibilitatea de a vă promova produsele şi serviciilor prin intermediul automatelor de cafea – NTS. Reclama dvs. va fi afişată timp de 10 secunde, de fiecare dată când cineva va comanda o cafea sau oricare alt produs. NTS este dezvoltatorul şi producătorul primului automat pentru vending compact, ce oferă – alături de o cafea savuroasă – extinderea serviciilor electronice şi integrarea acestora, prin tehnologie de ultimă generaţie, pentru soluţii de e-payement din România. Proiectul NTS Caffee a pornit în mai 2015 pe piaţa din ţara noastră, cu doar 7 echipamente NTS Coffee Grande montate în prima lună, pentru ca în 2018 să numere peste 600 de echipamente, în diferite locaţii. Puteţi solicita să vă afişaţi reclama în toată reţeaua, ori parţial, alegând locaţiile reprezentative pentru dvs.  Puteţi achiziţiona atâtea locaţii cât vă permite bugetul sau în funcţie de zonele de interes. Astfel, publicitatea dvs. merge direct la ţintă!