Descoperă cele 285 de proiecte medicale cu necesar de covor PVC în 2023: Investiție uriașă în cea mai mare şi modernă policlinică din Cluj

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis cea mai mare şi modernă policlinică din Cluj, numită Policlinica Eremia Grigorescu, în urma unei investiţii de aproximativ 4,5 milioane de euro. Acest demers face parte din eforturile de consolidare a poziţiei de lider în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate în regiune. Policlinica adună sub acelaşi acoperiş serviciile medicale oferite anterior în Policlinicile Pasteur şi Muzeului.

Aceasta este o investiţie strategică menită să consolideze şi să dezvolte echipa medicală multidisciplinară din Cluj, simplificând circuitul interdisciplinar pentru pacienţii cu patologii complexe. Spaţiul nou oferă condiţii ultramoderne, acoperind 40 de specialităţi medicale în 45 de cabinete pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Peste 150 de medici contribuie la îngrijirea a aproximativ 550 de pacienţi zilnic.

Policlinica Eremia Grigorescu găzduieşte diverse centre specializate, precum Centrul de Expertiză în Nutriţie şi Obezitate, Centrul pentru Sănătatea Cuplului, Centrul de Hematologie Oncologică, Centrul de Endometrioză, precum şi Centrul de Menopauză şi Anti-aging. Această iniţiativă subliniază angajamentul REGINA MARIA de a oferi acces la îngrijiri medicale de vârf şi de a îmbunătăţi experienţa pacienţilor.

Investiţiile totale ale REGINA MARIA în infrastructura medicală din Cluj depăşesc 30 de milioane de euro, proiectul a avut ca ca obiectiv dezvoltarea unui ecosistem medical complet pentru pacienţii din întreaga regiune centrală a României.

Peste 285 oportunități de ofertare la proiecte cu necesar de covor PVC în 2023, în domeniu medical

Analizând situația șantierelor urmărite prin intermediul platformei Victa.ro, au fost identificate 285 de proiecte din sectorul medical, în ultimul an. Aceste proiecte ocupă o suprafață totală a șantierelor de 1.39 mil mp cu un necesar de 356.108 de mp de covor PVC, conform specificațiilor din caietul de sarcini, și presupun o investiție estimată la 14.10 miliarde lei.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește posibilități de ofertare în domeniul medical, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL: https://www.stiridecluj.ro și https://victa.ro