Sfaturi pentru curățarea pardoselilor laminate

Înainte de a începe, este important să știți că trebuie să evitați pe cât posibil să folosiți cantități mari de apă. În mod ideal, pardoseala laminată se curăță cu o perie moale și o cârpă umedă. Iată 3 sfaturi pentru a evita zgârieturile și daunele provocate de umezeală:

  1. Așa cum am menționat, este important să evitați apa. Folosiți o perie moale sau un mop umed și asigurați-vă că curățați doar petele. Pardoselile se vor umfla dacă sunt expuse la prea multă apă pe o perioadă lungă de timp.
  2. Pentru o curățare rapidă, zilnică, folosiți o mătură moale sau un aspirator cu perie pentru a îndepărta murdăria și praful. Nu folosiți perii abrazive pentru a curăța podeaua laminată, iar dacă doriți să utilizați un produs de curățare, verificați în prealabil ingredientele soluției de curățare, optând pentru produse naturale care sunt concepute pentru laminat.
  3. Protejați-vă podeaua folosind covorașe la ușile principale de intrare. Ele pot aduna o cantitate surprinzătoare de murdărie înainte ca aceasta să ajungă pe podea. De asemenea, evitați să mutați mobila sau să mergeți cu tocuri ascuțite.

Sursă: housebeautiful.com