Recomandări: produse și soluții pentru grădini

Vara se apropie iar grădina poate fi un spațiu în care să vă petreceți o lungă perioadă din timpul liber. Iată câteva sugestii de produse și soluții potrivite pentru grădinile dumneavoastră:

Pardoseli pentru terasă

Dacă doriți să aveți o terasă în grădină, pardoselile sunt un element important în designul întregului spațiu. Fie că doriți să faceți o renovare completă sau doar sunteți în căutare de inspirație pentru pardoseala terasei dumneavoastră, lemnul plastifiat sau WPC (Wood Polymer Composite) este o alegere ideală. Acesta este realizat în principal din făină de lemn (peste 50%) şi mase plastice, amestec stabilizat impotriva radiatiilor UV, mucegaiurilor şi insectelor. WPC-ul are aspect natural de lemn, dar nu se fisureaza, nu se aschiaza, nu putrezeste, este antiderapant, hidrofob si prietenos cu mediul.

Iată câteva recomandări de WPC de la primii producători de profile din lemn compozit, Bencomp:

Pavele și dale

Pavajul este extrem de durabil, ușor de întreținut și de reparat. De asemenea, există o gamă foarte variată de produse, astfel încât să vă puteți alege modelul care să se potrivească cel mai bine cu grădina dumneavoastră. Iată câteva recomandări de produse:

  • Dale pavaj Orion de la StarStone – pot fi folosite atât la interior cât și la exterior la pavarea curților, teraselor, zonelor de agrement, sau în jurul piscinei. Acestea se pretează a fi montate pe șapa de beton pentru trafic auto sau pe pat de șapă semiuscată pt. trafic pietonal.
  • Pavaj conic de la Elis Pavaje – acest tip de pavaj poate crea spații jucăușe și poate fi montat în combinație cu alte tipuri de pavaje.

Mai multe detalii și furnizori de încredere puteți găsi pe arhispec.ro – cea mai mare bibliotecă virtuală cu produse însoțite de fișe tehnice și imagini.