PIATRAONLINE recompensează fotografii care captează piatra naturală în cel mai original mod

Calling all photographers: Showroomul PIATRAONLINE este #OpenForInterpretation

Showroomul PIATRAONLINE este o galerie de idei în care piatra naturală oferă un spectacol de formă și culoare oricărui pasionat de frumos. Iar primăvară e momentul perfect să te pierzi în labirintul plin de texturi și să îți regăsești inspirația.

Aici piatra naturală are o scenă doar a ei, așa că ne-am gândit să-i invităm în showroom pe cei care pot să o pună în valoare, cu adevărat: pasionați de fotografie, profesioniști sau amatori. Mai exact, deschidem showroomul și pavilionul tuturor fotografilor care sunt în căutarea unui nou loc de joacă, în perioada 23 mai – 23 iunie. Texturi extravagante, nuanțe #wow din paletarul naturii și design surprinzător. Totul #OpenForInterpretation.

Fiecare participant e liber să fotografieze tot ce vede, așa cum simte, iar PIATRAONLINE îi recompensează pe cei mai buni. Selectăm cele mai expresive fotografii și le cumpărăm pentru a servi drept material în campaniile de comunicare ale brandului la nivel național. În plus, fiecare participant are șansa de a fi selectat de către Vlad Eftenie pentru a participa la un seminar gratuit de fotografie. Premiat recent în cadrul Sony World Photo Awards, este arhitect, fotograf și lector la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București, unde predă studenților cursul de fotografie de arhitectură. Vlad Eftenie este atașat și de fotografia street&urban și a făcut o misiune personală din a documenta frumusețea prea puțin apreciată a Bucureștiului.

’’Nu contează că ești la început de drum sau un super profesionist, contează viziunea și ideile pe care le ai, dar și modul în care reușești să le surprinzi într-un instantaneu. Astfel, orice creativ este încurajat și are șansa de a fi expus în campaniile de comunicare la nivel național sau, altfel spus, are șansa de a adăuga în portofoliul propriu un proiect cu astfel de vizibilitate’’, spune Mariana Brădescu, managing partner la PIATRAONLINE.

PIATRAONLINE susține comunitatea fotografilor și a pasionaților de fotografie, spunându-le: our home is your new studio. Pe lângă libertatea de a căuta perspective noi și abordări fresh, fiecare participant al provocării #OpenForInterpretation primește pe loc un goodie bag surpriză.

Așa că, te așteptăm în cel mai mare showroom de piatră naturală din Europa (Aleea Teișani 137A), deschis de luni până vineri (între 09.00 și 18.00) și sâmbăta (între 10.00 și 15.00), să ne arăți cum se vede piatra naturală prin lentila aparatului tău.