PIATRAONLINE incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei si continua planul de dezvoltare a business-ului si in 2018

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 24 milioane lei, adica aproximativ 5.300.000 Euro şi incepe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului și consolidarea reputației de brand. Facelift-ul showroom-ului interior, lansarea unei campanii integrate de recrutare online sau proiectele speciale dedicate Arhikit-ului sunt principalele obiective anunțate la început de an.

„Ambiția noastră în 2018 este să ne folosim de maturitatea la care am adus brand-ul PIATRAONLINE pentru a crește sau pentru a ne proteja de schimbările bruște care vor apărea. Continuăm să ne facem planuri de dezvoltare, construim campanii care să capitalizeze realizările din anii precedenți cu toate că ne confruntăm cu numeroase dificultăți din partea cadrului legislativ iar discuțiile cu autoritățile nu par să clarifice lucrurile deocamdată”, menționează Mariana Brădescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE (foto dreapta).

În 2018, focusul PIATRAONLINE vizează în principal investițiile din zona B2B întrucât aceasta va reprezenta un domeniu cu potențial mare de creștere pentru businessul de piatră naturală și care va permite ascensiunea brandului către noi zone de dezvoltare.

În luna ianuarie, showroom-ul PIATRAONLINE intră în renovare pentru a menține vie competiția dintre interior și exterior. Tendințele pentru 2018 aduc noutăți în zona de design și arhitectură motiv pentru care se impune modernizarea showroom-ului astfel încât vizitatorii să fie la curent cu cele mai noi trenduri din domeniul construcțiilor și design.

Tot în aceasta lună, PIATRAONLINE continuă procesul de recrutare început în 2017 și pornește din nou în căutarea de noi colegi prin intermediul unei campanii de recrutare ce se va desfășura exclusiv în mediul online.

Planurile pentru 2018 au în vedere și lansarea unei emisiuni online, cu invitați ce pot aduce un aport de informații și de cunoștinte din acest domeniu si domeniile conexe precum design,fashion,etc.

2017 a fost un an aniversar pentru brandul PIATRAONLINE prin care compania a sărbătorit primii 10 ani pe piața de construcții și design. Lansarea Pavilionului Expozițional, expoziția sculptorului japonez, Ito Hirotoshi, precum și campania de Black Friday care a înregistrat vânzări de aproximativ 500 000 Euro sunt principalele proiecte prin care brandul a ieșit în evidență. Investițiile în achiziția unui nou spațiu de depozitare și logistică ce a dublat suprafața de depozitare și  lansarea celui mai mare Pavilion Expozițional exterior din România au depășit 850.000 Euro. Pavilionul ocupă o suprafață de 800mp și expune peste 300 de modele de piatră naturală şi este gândit ca o experiență completă care dezvăluie diferitele povești și personalități ale pietrei.

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE a aniversat primii 10 ani in 2017 şi este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. Compania dezvoltă proiecte care contribuie la consolidarea reputației și creșterii în domeniul său de activitate. Lansarea Pavilionului Expozițional, cel mai mare showroom exterior din România, renovarea showroom-ului interior, susținerea şi promovarea proiectelor culturale, sunt doar câteva dintre proiectele care contribuie la apropierea brandului față de consumatori.  Piatra naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria etc.

 Adresa showroom: Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://www.youtube.com/watch?v=K6ujpnYdDwQ