3 proiecte de mari dimensiuni care urmează să fie demarate în 2019

Conform asistentei de vânzare la șantiere VICTA, în ultimele 3 luni au fost anunțate, la nivel național, peste 600 de șantiere de dimeniuni mari. Cel mai mare număr de șantiere se preconizează a fi în București și Cluj.  Iată 3 astfel de proiecte importante care se află în stadii incipiente de intenție, proiectare sau autorizare:

Ansamblu cu structură funcțională mixtă, județul Cluj

Proiectul prevede 2 cladiri birouri 3S+P+5-6E, apart hotel 3S+P+4E, 14 imobile locuinte colective 3S+P+5-10E si centru comercial P cu parking subteran si suprateran. Suprafața desfășurată propusă este 154929 mp, valoarea estimată a proiectului fiind 263 mil RON. Funcțiunile complexului includ locuire colectivă, activităţi administrative, de administrarea afacerilor, financiarbancare (birouri), comerciale (comert en detail, comert specializat), terţiare, sportive (fitness, piscina), de învăţământ (gradinita), de turism (hotel de apartamente).

Extindere fabrică baterii, județul Brașov

Investiția este estimată la 50.59 mil RON, ce implică o sumă din partea ajutorului de stat solicitată fiind valoarea de 25.29 mil RON. Beneficiarul acestui proiect a comunicat echipei IBC Focus faptul că proiectul se afla la faza de intenție, fiind totuși se interes orientarea spre discuțiile legate de antrepriza generală.

Chinatown Romania, București

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 300000 mp și presupune funcțiuni precum zonă comercială, restaurante cu specific chinezesc, cafenele și ceainării, zonă expozițională. Conform informațiilor oferite de beneficiar, investiția este la stadiul de proiectare, urmând ca proiectul de arhitectură să prindă mai mult contur anul acesta.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro