Pavele in valoare de peste 2 milioane de lei furnizate de Elis Pavaje pentru cel mai mare club de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania – Theodora Golf Club, o investitie in valoare de 15 milioane de euro realizata de omul afaceri Ioan Popa (patronul Transavia), impreuna cu fiica sa, Theodora, a fost inaugurat spre finalul anului trecut. Acesta este de altfel si unul dintre cele mai mari proiecte pentru care producatorul Elis Pavaje a furnizat pavele din beton vibropresat pe parcursul anului 2017.

Concret, este vorba despre amenajarea unei suprafete de aproximativ 18.500 de metri patrati, care a fost decopertata si amenajata cu produse Elis Pavaje. Contractul, in valoare de peste 2 milioane de lei, a presupus atat furnizarea de pavele cat si servicii de montaj a acestora.

Produsele livrate pentru acest proiect au fost folosite pentru delimitarea spatiilor verzi, realizarea de zone pietonale, pavarea parcarilor, dar si pentru amenajarea spatiilor de relaxare si agrement din cadrul acestui complex care se intinde pe o suprafata impresionanta de 62 de hectare. In alegerea modelelor si culorilor s-a tinut cont de specificul fiecarei destinatii.

Ce solutii a furnizat Elis Pavaje pentru acest proiect amplu?

  • Pentru spatiile pietonale au fost alese pavele premium din gama Antico si Umbra, de dimensiuni variate, in culori complementare, alb-crem si antracit.
  • Zona in care se afla ansamblul de 14 vile si zona de agrement a clubului au fost amenajate cu pavele premium din gama Antico, in combinatie de forme Antico D2, P3 si P6, culoare antracit si Umbra, culoare alb-crem.
  • In zonele cu trafic auto, cai de acces si parcari, au fost furnizate pavele rezistente si durabile din gamele Elfix si Dreptunghi D2.
  • Amenajarea a fost completata cu borduri, palisade, elemente de treapta, precum si blocheti.

Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje si s-au desfasurat pe o perioada de aproximativ 6 luni.

„Theodora Golf Club este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse in acest an (n.r. anul 2017). Produsele noastre adauga un plus de eleganta amenajarii si se integreaza cu succes in peisajul natural de o frumusete aparte, sustinand de asemenea conceptul de produse prietenoase cu mediul, fiind fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietris, ciment, nisip, apa)”, a declarat Emil Goța, director general al Elis Pavaje.

Sursa articol si foto: elis.ro