Pardoselile viitorului: designurile care iti aduc oceanul la picioare!

Trendul 3D a patruns pe piata amenajarilor interioare, fiind adoptat chiar si cand vine vorba de pardoseli, cu rezultate de-a dreptul fascinante!

Tehnologia de imprimare 3D a rasinilor epoxidice a fost implementata in urma cu aproximativ 3 ani de o companie din Dubai, care a schimbat radical conceptul de pardoseala, facand posibila crearea unor imagini tridimensionale care iti pot aduce oceanul la picioare sau pot genera iluzii optice spectaculoase. Aceasta tehnica a fost folosita initial in special pentru pardoselile din spatii comerciale, insa a fost adoptata treptat si in proiectele rezidentiale.

Pe langa impactul estetic deosebit, pardoselile 3D vin si cu numeroase avantaje:

  • suprafata neintrerupta de rosturi de dilatare sau de montaj
  • rezistenta ridicata la uzura
  • rezistenta la socuri si substante chimice
  • posibilitatea de aplicare pe suprafete de orice dimensiune

(sursa foto – www.zoom-decor.com)

Cu adevarat impresionante, aceste designuri indraznete nu sunt potrivite pentru orice obiectiv. Cert este ca pardoselile viitorului vor ingloba vechiul cu noul, mentinand pe piata versiuni imbunatatite ale materialelor conventionale (parchet, placi ceramice, mocheta etc.), dar si produse revolutionare, cum este si acest tip de pardoseala.

(sursa foto – www.zoom-decor.com)

Ofertati pardoseli? Aici gasiti santierele care au nevoie de pardoseli! Aveti nevoie de produse pentru pardoseli? Aici sunt furnizorii de la care puteti cere cele mai bune oferte de pret!