Pardoseli lipite de la Milucon – 5 materiale necesare pentru lucrari de amenajari interioare complexe si moderne

Din cauza cerintelor variate ale clientilor in materie de pardoseala, specialistii trebuie sa gaseasca solutii tehnice adecvate in mod constant. Acoperirea suprafetelor din spatii utilizate in scopuri diferite este posibila cu gama de pardoseli lipite disponibila pentru orice proiect, indiferent de anvergura sa.

Compania Milucon propune o serie de materiale calitative, care pot satisface cele mai exigente cerinte atat in ceea ce priveste amenajarea spatiilor rezidentiale, cat si spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, hotelurilor etc.

Pe langa functionalitate si rezistenta la diversi factori, aceste tipuri de pardoseli se remarca si printr-o estetica deosebita, ceea ce aduce un plus de valoare oricarei incaperi.

Astfel, aceasta companie isi intampina clientii cu produse de inalta calitate si solutii tehnice eficiente, la preturi corecte. Toate materialele propuse respecta tendintele actuale din domeniul amenajarilor interioare si au capacitatea de a pune in valoare orice incapere.

Deoarece gama de materiale folosite pentru pardoseli lipite este variata, in continuare vom prezenta numai 5 dintre ideile de amenajare, in functie de materiale, propuse de aceasta companie.

  1. Mocheta

Spre deosebire de alte tipuri de pardoseala, mocheta reprezinta o alegere  confortabila si rapida de amenajare a unei pardoseli. In plus, acest material satisface atat cerintele din spatiile de locuit personale, cat si cele publice.

Mocheta se poate monta peste orice tip de suprafata, de la beton, pana la gresie, parchet sau alte finisaje. Pentru un aspect perfect, aceasta nu trebuie sa fie montata corect, fara denivelari sau alte defecte vizibile.

  1. Covor PVC

Acest material este utilizat cu succes pentru acoperirea pardoselilor din hoteluri, cabinete medicale, clinici, birouri, showroom-uri, magazine si multe alte spatii cu destinatie publica.

Este ideal pentru pardoseala interioare deoarece este usor de curatat, rezista traficului intens, este un bun izolator fonic, are proprietati antiderapante si asigura un confort termic ridicat. In plus, acesta poate fi personalizat in diverse culori si modele.

  1. Parchet laminat

Parchetul este finisajul ales de marea majoritate a celor care doresc o pardoseala calda pentru dormitoare, camere de zi, camera copilului sau alte spatii.

Este usor de montat, ofera un aspect unitar locuintei si este disponibil in diverse nuante care imita lemnul natural. In plus, acesta este mult mai rezistent decat parchetul clasic si beneficiaza de tratamente speciale atunci cand este destinat spatiilor umede.

  1. Tapet rezidential

Pardoseala decorativa epoxidica si poliuretanica poate fi montata peste fototapetul rezidential, un material special destinat amenajarilor interioare moderne. Acesta este disponibil intr-o gama variata de modele, imagini, figuri geometrice si combinatii cromatice si poate decora orice tip de pardoseala pe baza de rasini epoxidice si poliuretanice. Pentru obtinerea efectului dorit, este important sa oferiti atentie prelucrarii grafice a imiginilor.

  1. Linoleum

Acest tip de pardoseala este o solutie rapida pentru amenajarea bucatariilor si spatiilor ce necesita un grad mare de igiena, dar si o intretinere cat mai facila. Datorita variantelor cromatice variate, acesta este apreciat de beneficiari si reprezinta una dintre solutiile cele mai accesibile.

Este compatibil cu orice suprafata, insa pentru rezultate excelente, aceasta trebuie sa fie perfect uniforma, fara neregularitati sau denivelari.

Milucon.ro

Pentru mai multe detalii despre restul materialelor folosite la montarea pardoselilor lipite, fie accesati website-ul www.milucon.ro, fie discutati cu reprezentantii companiei la  numarul de telefon: 0766 419 049