Oportunitate de ofertare: 500 mp de pardoseală din beton elicopterizat pentru noua hală multifuncțională din Oradea

În Oradea, proiectul pentru construirea unei noi hale multifuncționale este în plin avânt, potrivit declarațiilor făcute de domnul Adam, coordonatorul proiectului. Această hală va fi concepută pentru a găzdui două unități distincte: un atelier de depozitare și debitare a materialelor din pal, precum și o zonă special destinată stocării accesoriilor de mobilier, inclusiv un spațiu de vânzare. Proiectul se află în prezent în etapa de avizare, iar discuțiile cu furnizorii și constructorii din piață sunt în plină desfășurare, având ca obiectiv finalizarea lucrărilor și achiziționarea materialelor necesare.

Un aspect esențial al proiectului este elaborarea Documentației Tehnice de Avizare a Construcțiilor (DTAC) pentru întreaga hală, care va include cele două unități multifuncționale. Potrivit proiectului, se estimează că vor fi necesari aproximativ 500 de metri pătrați de pardoseală din beton elicopterizat. Valoarea totală a investiției este estimată la aproximativ 900.000 de lei.

36 de proiecte majore de construcții cu necesar de pardoseli din beton elicopterizat în Oradea

În contextul general al industriei de construcții, analiza efectuată de Victa.ro pentru anul 2023 arată că au fost înregistrate 235 de proiecte aflate în diferite stadii de construcție, și acestea doar în Oradea, care necesită pardoseli din beton elicopterizat. Valoarea totală a acestor proiecte se estimează la 2.13 miliarde de lei, cu o suprafață totală acoperită de 708430.3 metri pătrați.

Prin urmare, proiectul halei multifuncționale din Oradea reprezintă o contribuție semnificativă la dezvoltarea infrastructurii locale și la consolidarea sectorului de construcții din regiune. În acest context, Victa.ro, singura asistentă virtuală de ofertare la șantiere, îți stă la dispoziție cu cele mai actuale noutăți din domeniul construcțiilor.

SURSA ARTICOL