Soluţii inteligente pentru delimitarea spaţiilor din grădină

Grădina din jurul casei reprezintă propriul spaţiu de recreere şi distracţie alături de cei dragi! Iar pentru a te bucura de acea senzaţie de confort şi odihnă este important să-ţi creezi o amenajare pe placul tău, care să îmbine armonios funcţionalul cu esteticul. În acest sens, îţi recomandăm să optezi pentru elemente de decor, specii variate de plante şi să împarţi grădina în spaţii reduse, bine delimitate, pentru a oferi un aspect estetic plăcut şi îngrijit.

Iată soluţiile pentru delimitarea spaţiilor din grădină pe care ţi le propunem!

1. PALISADELE sunt ziduri ornamentale de înălţime mică şi medie, cu dimensiuni de aproximativ 45 cm, ideale pentru delimitarea spaţiilor cu funcţii diferite, precum spaţiile verzi, cu iarbă sau flori, de restul grădinii. Acestea sunt realizate prin despicarea blocurilor de beton, obţinându-se astfel două fete cu suprafaţă neregulată ce dau senzaţia de piatră naturală. Palisadele oferă grădinii un aspect rustic deosebit şi în plus au o durabilitate crescută în timp, datorită utilizării tehnicii de vibropresare în procesul de fabricare.
Alege din paleta largă de nuanţe disponibile pe cea care se potriveşte preferinţelor tale!

palisadele

2. BORDURILE reprezintă o alegere ideală pentru amenajarea peisajului exterior al casei, atât din punct de vedere estetic, cât şi practic. Datorită dimensiunilor şi formelor variate disponibile, poţi obţine un decor creativ şi elegant al aleilor din grădină sau al drumurilor de acces la dependinţele din jurul casei. Iar calitatea materialelor din care sunt realizate le oferă durabilitate şi rezistenţă la schimbările de anotimp.
Poţi opta pentru bordurile clasice, de culoarea cimentului, dar şi pentru borduri cilindrice, în nuanţe multiple, precum alb-crem, galben, maro sau roşu.

bordurile

3. BLOCHETII sunt elemente cu ajutorul cărora poţi crea arhitecturi spectaculoase în grădina ta. Pe lângă aspectul estetic deosebit, aceştia au un sistem de montare simplu şi fiabil, care permite utilizarea lor pentru cele mai creative aplicaţii. Blochetii sunt realizaţi din beton de înaltă rezistenţă, prin tehnica de vibropresare şi cu absorbţie redusă de apă, lucru care le asigură durabilitate crescută în timp.
Alege dintre nuanţele disponibile, de ciment, maro, scoică sau teracotă şi delimitează spaţiile din grădina în cele mai creative feluri!

blochetii

4. BLOCURILE DE ZID reprezintă o altă soluţie eficientă pentru delimitarea spaţiilor din grădina sau pentru evidenţierea virtuală a unor spaţii într-un mod plăcut. Principalele avantaje ale blocurilor de zid sunt timpul scurt de montaj, costurile reduse pentru manoperă şi durabilitatea în timp, iar varietatea nuanţelor disponibile conferă grădinii tale un aspect estetic remarcabil.

blocurile de zid

5. ELEMENTELE DE TREAPTA sunt o soluţie practică şi accesibilă pentru a rezolva problema diferenţelor de nivel din grădină şi de a obţine în acelaşi timp un decor remarcabil. Realizate din beton vibropresat, acestea au o rezistenţă mecanică ridicată şi se montează uşor, iar aspectul de piatră creează un ambient deosebit, în armonie cu elementele naturii. Elementele de treaptă sunt disponibile în nuanţe precum alb-crem, coral, perla, scoică sau sepia!

elemente de treapta

Dacă intenționezi să optezi pentru una sau mai multe dintre soluțiile prezentate, îți recomandăm să consulți portofoliul Elis Pavaje, care îți pune la dispoziție produse variate de cea mai bună calitate, pachet complex de servicii, dar și prețuri accesibile.

Pentru informații suplimentare, accesați: http://www.elis.ro/alte-produse/borduri/