Ansamblu de 300 apartamente, comert si servicii, certificat BREEAM, se pregateste la Cluj

Descrierea investitiei

Ansamblu de 300 apartamente Cluj 3In momentul de fata se efectueaza modificari la proiectul tehnic. Proiectul a obtinut deja avizul de oportunitate din partea Comisiei de Urbanism din cadrul Primariei. Lucrarile vor demara dupa eliberarea tuturor autorizatiilor si avizelor necesare. Beneficiarul, domnul S** a mentionat ca nu a fost stabilita inca o firma pentru a executa lucrarile asadar sunt asteptate oferte atat pentru antrepriza cat si pentru subantrepriza. Acestea sa fie trimise exclusiv pe adresa de e-mail mentionata, dansul fiind o persoana ocupata. Proiectul NeoBlue cuprinde un ansamblu de locuinte de aproximativ 300 de apartamente, suprafata desfasurata fiind de aproximativ 14.000mp.
Ansamblu de 300 apartamente Cluj 1
Investitia include si o serie de servicii precum sala de fitness, sala de squash, gradinita, spatii de joaca pentru copii, spalatorie auto si nu numai. Toate parcarile vor fi prevazute la subsolul blocurilor, astfel incat amplasamentul sa nu fie incarcat de masini. Acestea vor fi de asemenea prevazute cu sistem automatizat de acces securizat.
Imobilele sunt proiectate la inalte standarde de calitate, ce respecta cerintele certificarii BREEAM (cladire “verde”). Apartamentele vor avea doua sau trei dormitoare, acestea vor fi prevazute cu bai proprii si cu dressing-uri, dar si cu terase generoase.

Locatia

Adresa: Baza sportiva ** – cartier Gh***
Orasul: Cluj-Napoca
Judetul: Cluj
Zona: Nord – Vest

Ansamblu de 300 apartamente Cluj 2

Cereri oferte:

In momentul de fata se asteapta oferta pentru: Antrepriza si subantrepriza.

Ofertezi executie si produse pentru pardoseli? Nu rata acest proiect si afla din timp cine este beneficiarul investitiei, cine a proiectat ansamblul de locuinte, comert si servicii si asigura-te de pe acum sa ofertezi la momentul oportun.
Vrei sa primesti restul detaliilor? Trebuie doar sa ne lasi contactele tale mai jos. Succes la ofertare!