Viceprimarul Timișoarei Propune un Proiect ce Vizează Înlocuirea Pardoselii Sălii Polivalente Constantin Jude

Cosmin Tabără, viceprimarul municipiului Timișoara, a anunțat că un nou proiect va fi supus analizei în cadrul Comisiei Tehnice Economice a Primăriei pe 10 aprilie. Proiectul vizează înlocuirea și reabilitarea pardoselii Sălii Polivalente Constantin Jude, amplasată pe Aleea FC Ripensia nr. 11, Timișoara. În cadrul acestui proiect, se propune nu doar înlocuirea pardoselii, ci și modernizarea sistemului de iluminat și instalarea unui sistem video.

Înlocuirea și reabilitarea pardoselii, modernizarea sistemului de iluminat și instalarea unui sistem video

Motivul principal al acestei intervenții este starea avansată de degradare a pardoselii existente. Chiar dacă anul precedent s-au efectuat reparații pentru a menține activitatea în sală, Tabără consideră că este imperativ să se treacă la o soluție mai amplă. Planul este ca execuția lucrărilor să înceapă la sfârșitul lunii mai, cu condiția ca procedura licitației să decurgă fără probleme.

Cu toate acestea, Tabără recunoaște că costurile acestei reabilitări pot epuiza bugetul, fără a asigura un rezultat satisfăcător. Cu toate acestea, el subliniază importanța unei pardoseli moderne și prezintă o expertiză și fotografii care evidențiază necesitatea proiectului.

În plus față de pardoseală, viceprimarul consideră că și sistemul de iluminat trebuie înlocuit, din considerente tehnice și economice. El este încrezător că aceste investiții vor reduce riscul de evenimente nedorite și va asigura că noul sistem va fi flexibil și adaptabil la diferite sporturi și evenimente desfășurate în sală.

Invitația adresată opiniei publice de a-și exprima punctul de vedere

Tabără îndeamnă opinia publică să-și exprime punctul de vedere cu privire la necesitatea acestei investiții, evidențiind transparența și dorința de implicare a comunității în procesul decizional al administrației locale.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL