Modele noi pentru pardoseli și pereți prind contur în sfera amenajărilor interioare

Colecția designerului Jamie Beckwith din Nashville creează podele din lemn de lux și suprafețe pentru spații rezidențiale și comerciale. Căldura lemnului, combinată cu modele ornamentale, creează plăci din lemn care explorează dimensiunea, structura, forma și lumina pentru toate suprafețele.

vancouverisawesome.com

Un creator de tendințe în designul interior de lux, Beckwith agită industria lemnului și înlocuiește curbele liniilor drepte. Aceasta creează forme în locul scândurilor, modelele ei transformă așteptările, atât la propriu, cât și la figurat.

Spre deosebire de scândurile convenționale de pardoseală, Wave din colecția Enigma de Jamie Beckwith are o formă fluidă și curbată.

vancouverisawesome.com

Colecția Variations a lui Beckwith, creată în colaborare cu Jeff Andrews, a rezultat dintr-o pasiune pentru dans și ritm, alături de o profundă apreciere pentru sculptură și capacitatea sa de a pune la punct un spațiu. Drept foști dansatori profesioniști, Beckwith și Andrews sunt inspirați de modele care emulează mișcarea, precum și de cele care au capacitatea de a transforma o suprafață plană într-o operă de artă dimensională.

vancouverisawesome.com

Sensibilitatea designerului și ochiul pentru detalii sunt exemplificate în Couture Collection, o colaborare de design între Jamie Beckwith Collection și Windsor Smith. Această colecție inventivă de suprafață din lemn pentru pereți și pardoseli redefinește modele iconice, variind de la modelele chevron tradiționale la parchete trompe l’oeil de inspirație cubistă și include detalii rafinate, cum ar fi îmbinări perfecte și ornamente metalice.

vancouverisawesome.com