Continental isi extinde parcarea cu 18.000 mp

Continental Automotive Systems, cea mai mare companie din Zona Industriala Vest a Sibiului, pregateste amenajarea unei suprafete de 18.000 de mp, completand suprafata existenta de 40.000 mp, conform sursei citate mai jos. Aceasta va cuprinde parcari, drumuri si trotuare.

De altfel, in urma extinderilor consecutive, cei de la Continental au in vedere reconfigurarea incintei din punctul de vedere al circulatiei. ”Toate suprafetele de parcare au fost reproiectate cu finisaj de asfalt. A fost prevazuta o extindere a parcarii din sudul amplasamentului, accesibila din str. Lyon si un nou acces rutier la drumul public. Se va proiecta un sistem de securizare (bariere cu acces cu card, semnalistica rutiera, marcaje rutiere si alte elemente vizuale) la toate suprafetele de parcare. Trotuarele au fost reproiectate in intreaga incinta astfel încat sa fie posibil acces perimetral al pietonilor pe cai pietonale care sa nu interfereze cu cele rutiere. Trecerile prin zone rutiere se vor semnaliza cu treceri de pietoni si semne de circulatie specifice”, se arata in documentatia depusa de Continental pentru obtinerea avizului de mediu, inaintea inceperii lucrarilor.

In cadrul aceluiasi proiect, sunt prevazute modificari si ale platformelor tehnice, inclusiv asupra celei mai mari (cea pentru modulele 1 și 4 ale fabricii), care este reproiectata pentru a avea ”un aspect vizual arhitectural mai deosebit”. In urma acestor modificari, din cei peste 221.000 de mp pe care Continental Automotive System ii are in Zona Industriala Vest, suprafata neamenajata va scadea la 61.000 de mp (fata de 77.000 de mp in prezent). Suprafetele verzi amenajate vor cunoaste, de asemenea, o scadere, de la 53.000 de mp, la 47.000 de mp.

Cu o medie de aproximativ 2.900 de angajati si o cifra de afaceri de 2,38 de miliarde de lei in cursul anului 2014 (potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor), Continental Automotive Systems este cea mai mare companie din Zona Industriala Vest a Sibiului.

Sursa / poza

Esti interesat de platforme betonate, pardoseli elicopterizate, pavaje sau piatra cubica? Lasa-ti contactele mai jos si noi iti aratam cine sunt beneficiarii care vor avea astfel de lucrari in urmatoarea perioada. Pot fi clientii tai, iar noi te ajutam sa ajungi printre primii cu oferta la ei.