Mocheta Gilău: Tradiție în pardoseli de calitate din 1995

Cu o prezență pe piață încă din 1995, Mocheta Gilău aduce în spate o experiență solidă în vânzările atât fizice, cât și online de pardoseli textile și PVC. Orientați către construirea de relații durabile și convingerea că fiecare client merită o experiență pozitivă în colaborarea cu noi. Dintr-un interviu recent, am aflat informații despre achiziția corectă a pardoselilor textile, precum și despre cele mai frecvente greșeli pe care le fac cumpărătorii în procesul de achiziție.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui client nou pentru achiziția corectă de pardoseli textile

Alegerea și achiziționarea pardoselilor textile sau PVC pot fi o decizie importantă pentru aspectul și confortul spațiului care se dorește a fi amenajat. Iată câteva sfaturi pentru clienții care intenționează să cumpere:

Evaluarea nevoilor personale – gândiți-vă la zona în care intenționați să instalați pardoseala textilă sau PVC-ul. Fie că este vorba de spațiu acasă, birou sau altele, este important să cunoașteți nevoile specifice pentru fiecare zonă.

Rezistența la trafic și întreținere – luați în considerare nivelul de trafic pe care îl va avea pardoseala. Pentru zone cu trafic intens, alegeți materiale rezistente și ușor de întreținut.

Încălzire și izolare fonică – un beneficiu al pardoselilor textile este capacitatea lor de a oferi o izolare termică și fonică suplimentară. Dacă aceste aspecte sunt importante pentru dumneavoastră, căutați materiale care oferă aceste caracteristici.

Care sunt 3 capcane/greșeli des întâlnite pe care le observați că le fac cumpărătorii când achizitionează pardoseli textile?

Neînțelegerea nevoilor personale – de exemplu, o mochetă cu fire lungi poate să fie potrivită într-o zonă cu trafic intens.

Măsurarea incorectă a spațiului – cumpărătorii trebuie să fie atenți la dimensiunile exacte ale încăperii.

Neglijarea calității materialului – calitatea materialului folosit în mochetă este esențială pentru durabilitate și aspect. Cumpărătorii trebuie să acorde atenție sporită compoziției materialului, densității și gradului de rezistență la uzură, nu doar prețului. Pentru a evita aceste greșeli, este esențial să faci o cercetare temeinică înainte de achiziția mochetei și să consulți experții în domeniu pentru a obține sfaturi și recomandări personalizate.

Care sunt 2 -3 proiecte recente la care lucrați sau le-ați finalizat recent și ce soluții tehnice din portofoliul dvs. ați folosit?

Am atașat câteva fotografii cu proiectele noastre:

Care sunt provocările momentului în segmentul în care activați?

În acest domeniu există numeroase provocări printre care: sustenabilitatea, cererea fluctuantă, tendințe de design, gusturi schimbătoare și concurența. Prin abordarea și soluționarea acestor provocări, comerțul pardoselilor textile poate evolua și se poate adapta la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor și ale pieței.

Cum vedeți evoluția pieței în nișa dvs. de pardoseli textile și PVC în România în următoarele 6-12 luni?

În general, evoluția pieței în domeniul pardoselilor textile și PVC în România depinde de o serie de factori: condițiile economice generale, tendințele de design, cererea de produse sustenabile, inovațiile tehnologice și alți factori specifici pieței. Acești factori, în ultimii ani, au avut un trend ascendent, motiv pentru care credem că evoluția pieței în care activăm va fi una ascendentă și ea.

Ne puteți spune câteva din obiectivele Mocheta Gilau pe care le implementați în această perioadă?

Obiectivele Mocheta Gilău:

Satisfacția clienților prin oferirea de produse de calitate, consultanță specializată și servicii excelente.

Diversificarea gamei de produse pentru a satisface nevoile diferite ale clienților.

Asigurarea calității superioare a produselor vândute.

Eficiența operațională prin gestionarea eficientă a stocurilor, optimizarea lanțului de aprovizionare și utilizarea unor tehnologii moderne pentru gestionarea afacerii.

Dezvoltarea brandului Mocheta Gilău.