Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Compania Elis Pavaje si-a intarit in 2016 pozitia de lider al pietei de pavele si borduri din Romania, marcand o majorare a cifrei de afaceri cu 11.7 % fata de 2015. Cresterea inregistrata de companie a fost consistenta pe mai multe categorii de produse: pavele, dale, blocheti, produse ornamentale si pe mai multe canale de vanzare.

„Anul 2016 a fost unul deosebit pentru Elis Pavaje. Am aniversat 25 de ani de la infiintare, cifra de afaceri a fost peste asteptari, depasind 161 mil. lei, ne-am consolidat pozitia pe segmentul nostru de activitate.” a declarat Emil Gota, directorul general al companiei. “Rezultatele pozitive ne-au dat incredere sa continuam investitiile in noi capacitati de productie si logistica, pentru a putea raspunde solicitarilor in crestere.” a continuat Emil Gota.

Compania si-a adaptat in 2016 strategia de dezvoltare la realitatile pietei constructiilor. Astfel, in timp ce investitiile din fonduri de stat sau fonduri europene au fost relativ reduse la nivel national, Elis Pavaje si-a concentrat actiunile in vederea cresterii vanzarilor pe segmentul lucrarilor realizate din fonduri private, segment aflat in plina ascensiune: lucrari industriale si comerciale, parcuri rezidentiale si constructii rezidentiale individuale. „Aceasta adaptare rapida la cerintele pietei este posibila datorita profesionalismului angajatilor companiei, care sunt in permanenta prezenti in piata si capabili sa asigure solutii, nu doar produse„, a punctat Emil Gota. De asemenea, din 2016, Elis Pavaje a devenit producator de beton asfaltic si antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.

Pe segmentul de produse rezidentiale (pavele si produse ornamentale), anul 2016 a adus o crestere de peste 15%, cele mai apreciate modele de pavaj din portofoliul Elis Pavaje fiind: Fantasia, Umbra si Rustic. In ceea ce priveste gama cromatica, preferintele clientilor s-au indreptat catre nuante calde, naturale, care ofera amenajarii un aer elegant, primitor si ospitalier: alb-crem , maro patinat si antracit.

„Analiza rezultatelor inregistrate ne arata ca si clientii romani se raliaza tendintelor la nivel mondial privind amenajarile exterioare, in special cand vine vorba despre curti, gradini, alei private, si anume pavele de mari dimensiuni, inspirate din natura.” a apreciat Bianka Dobre, director marketing. „Pentru a raspunde interesului crescut pentru astfel de produse, incepem anul lansand doua noi produse in gama premium: Decora si Cortina D7 a continuat Bianka Dobre.

„Amenajarile realizate cu pavaj Decora impun un aer aristocratic, dar totodata, cald si original, datorita finisarii in degrade-uri rafinate. Produsul este disponibil in 4 mixuri de culori: Tempo, Granit, Dolomit, Café . Avand grosimea de 80mm este recomandat inclusive pentru spatii ce sufera incarcari mari, precum parcari, drumuri secundare. Cortina D7, datorita dimensiunilor generoase de 600x300mm, confera un aer modern spatiului amenajat. Culorile Dolomit si Café sunt pentru cei care prefera nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului. Usor de intretinut, pavelele Cortina, cu grosimea de 60mm, sunt o alegere ideala pentru terase sau curti.”

Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse, a investitiilor preconizate a se concretiza acest an, precum si ca urmare a promovarii serviciilor Elis Pavaje: antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura, proiectare, transport cu camion cu macara, montaj, intretinere si reparatii.

Despre Elis Pavaje
Înfiinţată în 1991, în Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanța și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are în prezent două unităţi de producţie, care asigură un volum de peste 9.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba) şi Stoeneşti (Prahova). Pentru detalii, consultaţi www.elis.ro.