Joburi pentru viitorii specialisti in infrastructura! Vino in 25 mai la Salonul de Cariere organizat de Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri!

În ziua de joi, 25 mai 2017, Facultatea de Căi Ferate Drumuri şi Poduri în parteneriat cu Asociația Națională a Recrutorilor, va găzdui un eveniment dedicat consilierii şi orientării în carieră a absolvenților noştri.

Evenimentul va avea loc la sediul Facultății, situată în complexul Universității Tehnice de Construcții Bucureşti, B-dul Lacul Tei nr. 124, Sector2, între orele 10.00-16.00, şi va fi dedicat dezbaterilor pe tema integrării absolvenților pe piața muncii şi oportunităților în carieră.

Salonul va permite tuturor celor interesați contactul cu resurse din domeniile de educație şi carieră, precum şi discuții față în față cu reprezentanții acestora. Este o ocazie unică de a descoperi şi explora opțiuni nelimitate de formare şi locuri de muncă disponibile.

Evenimentul va avea ca invitați importanți reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare şi Investiții Rutiere, respectiv:

  • ing. Sorin DICU, Director General Adjunct, Direcția Generală de Inginerie, Studii şi Investigații
  • ing. Sorin SCARLAT, Director Adjunct, Direcția Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Expres.

Deasemenea, evenimentul se va bucura de participarea a numeroase companii din domeniul construcțiilor, reprezentate de directori executivi, şefi de departamente resurse umane şi a unor organizații cunoscute în domeniu.