Începe #TotulPentruCasaTa2023 – evenimentul care prezintă trendurile anului în industria home & deco

În perioada 23 – 26 martie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2023 – un concept care reunește târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Mobila Expo. Evenimentul are loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și prezintă atât evoluția sectorului home & deco, cât și trendurile anului în această industrie.

Peste 150 de companii, din 14 țări (Austria, Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Spania, Turcia și Ungaria), participă la #TotulPentruCasaTa2023 cu cele mai inspirate proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior. 

Manifestarea înregistrează un grad de internaționalizare de 24%, la #TotulPentruCasaTa2023 fiind prezente 104 firme din România și 46 din străinătate.

„Încă de la început, conceptul #TotulPentruCasaTa a fost gândit ca un ghid al stilurilor de construcție și amenajare și ne bucurăm că de la o ediție la alta se poziționează ca o reală sursă de inspirație atât pentru specialiștii din domeniu, cât și pentru pasionații de design. Pe lângă ilustrarea trendurile și tehnologiilor smart home, anul acesta ne-am propus și să promovăm ideea de locuință eco – friendly, casa independentă energetic, mijloacele de producere a energiei, precum și soluțiile de reducere a consumului energetic. Cei care se gândesc la redecorarea apartamentului sau iau în considerare chiar să-și construiască o casă nouă sunt invitați la #TotulPentruCasaTa2023 să se bucure de super ofertele pregătite de firmele expozante și să descopere viziunea designerilor și arhitecților pentru anul 2023”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Timp de 4 zile, vizitatorii se pot inspira din ideile specialiștilor și au șansa să învețe trucurile pentru amenajarea unui spațiu relaxant și primitor. Aceștia sunt așteptați cu soluții pentru amenajarea spațiului interior și exterior, sisteme de automatizare și monitorizare a locuinței, accesorii pentru optimizarea costurilor aferente încălzirii, răcirii și iluminatului, piese de mobilier și accesorii, materiale de construcții eficiente energetic, precum și sisteme smart de încălzire și răcire. 

Expozanții au pregătit prețuri imbatabile la produsele și serviciile pe care le prezintă la târg și, mai mult decât atât, aceștia oferă vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a oricărui tip de spațiu.

PROGRAM DE VIZITARE

23 – 25 martie (joi – sâmbată): în intervalul orar 10:00 – 18:00

26 martie (duminică): în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet de intrare: 10 lei

www.construct-ambientexpo.ro 

www.romtherm.ro 

www.mobila-expo.ro 

www.expoflowers.ro