Peretii din sticla pot dauna grav sanatatii

Sigur ati auzit o poveste sau ati vazut la un moment dat o filmare in care o persoana se alege cu o lovitura zdravana dupa ce se izbeste de un perete din sticla pentru ca nu-l vede. In agitatia si stresul de zi cu zi, uneori o usa sau un perete din sticla pot sa te trimita direct la spital.

Acest lucru a inceput sa li se intample angajatilor care lucreaza in noul Apple Park din California, cladire finalizata in 2017, asemanatoare unui OZN, in amenajarea careia s-a folosit foarte multa sticla.

sursa foto: dezeen.com

Conform news.ro, angajatii gigantului telecom au apelat de mai multe ori la servicii medicale de urgenta de la inceputul anului pana in prezent dupa ce s-au lovit de peretii de sticla din cadrul noului sediu. Cele mai frecvente interventii au fost pentru taieturi minore la nivelul capului, insa din fericire niciun caz nu a fost atat de grav incat sa necesite spitalizare.

sursa foto: alchetron.com

Pentru a evita alte accidentari, angajatii au inceput sa marcheze cu post-it-uri peretii din sticla, insa administratorii le-au dat jos, pentru ca „strica imaginea”.

Ce proiecte specifica pereti din sticla in Romania?

Conform datelor adunate de prospec.ro prin scanarea a mii de caiete de sarcini, prea putine proiecte de la noi din tara specifica pereti din sticla. In proiectele din ultimele 3 luni au fost specificati doar 826 mp si 14 bucati de pereti din sticla, iar domeniul care a generat cea mai mare parte din aceasta cerere este Hotel&Relaxare.

Doresti acces la alte statistici despre proiecte si cantitati specificate? www.prospec.ro