Investitie de 30 milioane de lei la noul Aqua Parc din judetul Constanta. Au inceput lucrarile de curand

centru de agrement ConstantaInvestitia cu finantare publica se ridica la peste 30 milioane de lei si este localizata in judetul Constanta. Suprafata centrului de agrement este de 3680 de mp si va cuprinde doua constructii mari. Prima dintre ele, cladirea piscinelor, are ca destinatie principala activitatile sportive si de relaxare.

In momentul de fata se lucreaza la fundatii. In ce priveste lucrarile la piscine, acestea au fost date in subantrepriza, iar de achizitiile de materiale pe acest segment ocupandu-se subantreprenorul.

centru de agrement Constanta5Oferte de materiale (pardoseli, placari piscine, etc.) se pot trimite pe adresa de email a subantreprenorului. Constructorul colaboreaza in general cu firme cu care a mai lucrat si in cadrul altor proiecte, insa nu exlude si alte oferte cu preturi competitive.

Durata de implementare a proiectului este de 20 luni, iar valoarea acestuia este de 30.334.683,88 de lei, contributia financiara a Uniunii Europene, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, fiind de 10.741.651,14 lei.

Centrul de agrement va cuprinde doua constructii mari. Prima dintre ele, cladirea piscinelor, are ca destinatie principala activitatile sportive si de relaxare. Cel de-al doilea bazin, acoperit, este rezervat incepatorilor, avand o adancime mai mica (intre 80 de cm si 1,80 metri). Suprafata construita a celor doua bazine este de 2.869 de metri patrati. In plus, va mai fi amplasat si un bazin jacuzzi, dar si un tobogan acvatic tip tunel, model spirala.

centru de agrement Constanta6Cladirea in care se afla aceste piscine va gazdui de asemenea si trei saloane de masaj kinetoterapeutic, corelate cu sala de fitness. La exteriorul cladirii de piscine se vor afla doua bazine, unul de agrement, iar altul, de o adancime mai mica, va fi destinat copiilor si amenajat cu tobogane gonflabile.

Alaturi de bazine vor fi amenajate doua terenuri de tenis si un teren de mini-fotbal, care va avea si nocturna. In plus, va fi disponibila si o parcare, cu o capacitate de aproximativ 90 de masini. Mai exista in plan si folosirea de panouri fotovoltaice pentru producerea apei calde menajere si a energiei electrice. Incheierea contractului de achizitiei publica presupune construirea unui Centru de agrement situat pe 3 nivele plus subsol tehnic.

Ofertezi materiale si executie pentru pardoseli epoxidice, sportive si comerciale? Poti oferta aceasta lucrare astazi!

Trebuie doar sa ne lasi datele tale mai jos si primesti toate detaliile si contactele subantreprenorului. Succes! 

centru de agrement Constanta1

centru de agrement Constanta2