Pardoseli rezidențiale: 5 proiecte cu cerere de ofertă

În ultima lună au fost identificate 245 proiecte rezindețiale care prezintă cererei de oferte. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de 896 mii mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 1,46 miliarde RON.

În topul județelor ce cele mai multe astfel de proiecte se poziționează Timiș (25) și Ilfov (24).

Iată 5 proiecte rezidențiale cu cerere de pardoseli:

  • Casă P+M, Timiș. Proiectul prezintă cerere pentru gresie, faianță, sistem de încălzire în pardoseală, țiglă și izolație cu vată bazaltică.
  • Casă S+P+1E cu 2 apartamente, Timiș. Beneficiarul este interesat de oferte pentru sistem de încălzire prin pardoseală, cărămidă Porotherm de 30 cm, termoizolație: polistiren 10 cm si 15 cm, adeziv, plasă de armare, accesorii, amorsă, tencuiala decorativa, hidroizolație pentru acoperiș și demisol, instalții.
  • Imobil locuințe colective S+P+4E+5Er, 96 de apartamente, București. Proiectul prezintă cerere pentru parchet, gresie, faianță, uși de interior, obiecte sanitare și obiecte de ilumiat.
  • Imobil locuințe colective S+P+2Et+Pod, București. Beneficiarul precizează că dorește oferte pentru gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, obiecte de iluminat și uși de interior.
  • 4 locuințe P+M, Brașov. Proiectul prezintă cerere pentru pavaje, termosistem polistiren de 10, EPS 80, tencuieli, gleturi, decorativă.